Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ! Έτσι είναι η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Σκληρές εικόνες... (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-01-25 10:20:00

ΣΟΚ! Έτσι είναι η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Σκληρές εικόνες... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Έτσι είναι η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Σκληρές εικόνες... (ΦΩΤΟ)

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε αιφνιδίως από το Survivor 4, προς απογοήτευση πολλών τηλεθεατών και έκανε πριν μερικές ώρες τις πρώτες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Καθώς η παραγωγή δεν επιτρέπει στους παίκτες που αποχωρούν από το Survivor να επικοινωνήσουν άμεσα με τον… έξω κόσμο, η Κάτια Ταραμπάνο είχε μιλήσει για τα γεγονότα που την οδήγησαν στην αποχώρηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, LoveIt.

Σε σύνδεση μέσω Skype, από τον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια Ταραμπάνκο εξηγούσε πως το σώμα της δεν είχε δυνάμεις για να συνεχίσει στο Survivor.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Το Σάββατο, η Κάτια Ταραμπάνκο, από το σπίτι της πια, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Σε σειρά Insta Stories από την κουζίνα του σπιτιού της, η νικήτρια του GNTM 2, ευχαρίστησε τους fan για τα μηνύματα δύναμης και υποστήριξης που έλαβε όσο βρισκόταν στο Survivor 4.

Η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το σοκ της έλλειψης φαγητού και μαγειρεύει ακατάπαυστα. Σε άλλη ανάρτηση, πάνω από ένα ταψί παστίτσιο, η πρώην παίκτρια του Survivor γράφει: «Αν το γυρίσω στη μαγειρική μη με παρεξηγήσετε. Εκτίμησα σε μέγιστο βαθμό το φαγητό».

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags