Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Mat. Fashion εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη MaxFactor!
Life
| 2021-01-26 11:50:00

Η Mat. Fashion εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη MaxFactor!

Sportdog Team
Η Mat. Fashion εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη MaxFactor!

Όταν η μόδα συναντά την ομορφιά, το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό!

H Mat. Fashion, η εταιρεία που καθιέρωσε την plus size μόδα στην Ελλάδα, υποδέχεται στα καταστήματά της τη MaxFactor, παγκοσμίως γνωστό brand που μετρά περισσότερο από έναν αιώνα στον κόσμο της ομορφιάς, με στόχο να προσφέρει στις λάτρεις της μόδας ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε εμφάνιση.

Οι νέες τάσεις στη μόδα και το μακιγιάζ, τα πρώτα trends για την Άνοιξη του 2021 και μία ποικιλία από best sellers καλλυντικά της MaxFactor θα βρίσκονται πλέον στα καταστήματα της Mat. Fashion,  για να απογειώσουν τα total looks και να αναδείξουν τον πραγματικό εαυτό κάθε γυναίκας.

H συλλογή περιλαμβάνει primers, παλέτες σκιών, μάσκαρα, ανεξίτηλα κραγιόν και όλα όσα χρειάζεται μία fashionista για να πετύχει την τέλεια εμφάνιση και τα οποία θα βρίσκονται πλέον διαθέσιμα με μία μόνο επίσκεψη στα καταστήματα mat, μαζί με beauty tips από το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Η συνεργασία της Mat. Fashion και της MaxFactor θα έχει ως αφετηρία το κατάστημα mat. στον Πειραιά (Τσαμαδού 33-35), ενώ αναμένεται να επεκταθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων mat. στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι δύο εταιρείες ετοιμάζουν πολλές online εκπλήξεις στα social media, αλλά και fashion &beauty events στο μέλλον, για κάθε γυναίκα που λατρεύει τον συνδυασμό μόδας και ομορφιάς!

Όλα θα αποκαλυφθούν στο Instagram της @matfashionκαι της @maxfactorgr

Η απόλυτη συνεργασία μόδας και ομορφιάς της Mat. Fashion με τη MaxFactor είναι γεγονός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags