Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστρέφουμε με αισιοδοξία στην κανονικότητα φροντίζοντας τον εαυτό μας…
Life
| 2021-01-27 16:53:00

Επιστρέφουμε με αισιοδοξία στην κανονικότητα φροντίζοντας τον εαυτό μας…

Sportdog Team
Επιστρέφουμε με αισιοδοξία στην κανονικότητα φροντίζοντας τον εαυτό μας…

Η υγεία και η ευεξία ψυχής και σώματος αποτελούν πάντα προτεραιότητα για κάθε άνθρωπο, ακόμα περισσότερο όμως σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα. Μπορεί οι φετινές γιορτές να ήταν διαφορετικές, ωστόσο προσπαθήσαμε να τις βιώσουμε όσο πιο ευχάριστα γίνεται και με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας. Το μήνυμα που πήραμε είναι ότι δεν θα πρέπει να παραμελήσουμε την υγεία μας, τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική. Με τη νέα χρονιά ας κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, όπου η ελπίδα, οι προσδοκίες και η αισιοδοξία δεν μπορούν να λείπουν. Η προσδοκία μας είναι το τέλος μιας επίπονης περιόδου, όπου κάθε άνθρωπος κάνει τον απολογισμό και θέτει νέους στόχους μετά το γενικό κλείσιμο.

Είναι λοιπόν η πλέον κατάλληλη στιγμή να εστιάσουμε στην ψυχική μας ανανέωση, η οποία θα αποτελέσει εχέγγυο για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ωραία εμφάνιση ξεκινά από τα υγιή μαλλιά

Σε αυτή την προσπάθεια, η ωραία εμφάνιση παίζει το δικό της ρόλο. Κι όπως είναι φυσικό, τα όμορφα, ζωντανά και υγιή μαλλιά αποτελούν τον καθρέφτη της εικόνας κάθε ανθρώπου, οπότε δεν θα πρέπει να τα παραμελούμε.

Η φροντίδα των μαλλιών περιλαμβάνει τη συστηματική τους περιποίηση με τα κατάλληλα σαμπουάν, ωστόσο απαιτεί και παρακολούθηση της υγείας τους, ώστε εάν εμφανιστούν συμπτώματα τριχόπτωσης να εντοπιστούν έγκαιρα και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Τα συμπτώματα της τριχόπτωσης ποικίλουν και μπορεί να εμφανιστούν σταδιακά ή ξαφνικά.
Με τις πρώτες ενδείξεις, όταν ο αριθμός τριχών που χάνονται είναι μεγαλύτερος από τον φυσιολογικό και το φαινόμενο επιμένει, θεωρείται σκόπιμο να γίνει επίσκεψη σε κάποιον ειδικό.

Επιστημονική διάγνωση και ενημέρωση

Σήμερα είμαστε κοντά στο σημείο όπου η κανονικότητα δειλά-δειλά θα αρχίζει να επανέρχεται, τώρα είναι η ώρα για μια πρώτη διάγνωση για την υγεία των μαλλιών σας, από τις ιατρικές ομάδες της κλινικής μαλλιών Βergmann Κord. Προσφέρει ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη διάγνωση της τριχόπτωσης, χωρίς χρέωση για τον ενδιαφερόμενο, σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα όπου έχει υποκαταστήματα.

Μόνο έτσι είναι δυνατή η σύσταση εξατομικευμένης λύσης για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος, η οποία είναι προσαρμοσμένη στο προφίλ του κάθε ενδιαφερόμενου.

Αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

H προστασία της υγείας είναι ένα σημαντικό ζήτημα για την Bergmann Kord και έτσι το νέο ξεκίνημα μετά το lockdown γίνεται ακολουθώντας αυστηρά και απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής που έχουν ορίσει οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Στο πλαίσιο αυτό, οι υπηρεσίες της Bergmann Kord παρέχονται μόνο κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού, ενώ κανένας πελάτης ή επισκέπτης δεν έρχεται σε επαφή με άλλον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους χώρους της κλινικής μαλλιών.  

Ο κάθε παρευρισκόμενος κινείται στους χώρους ατομικής εξυπηρέτησης με μάσκα ενώ στη συνέχεια περνάει απευθείας στον υγειονομικά ασφαλή χώρο, όπου προσφέρονται οι υπηρεσίες. Η παροχή των υπηρεσιών της Bergmann Kord γίνεται σε χώρους ατομικής εξυπηρέτησης, ενώ όλες οι αίθουσες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν άνεση, διακριτικότητα και υγειονομική ασφάλεια.  το Προσωπικό

Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό της Bergmann Kord χρησιμοποιούν μάσκες και λαμβάνουν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, ενώ το σύνολο του προσωπικού ενημερώνεται συνεχώς και συστηματικά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κινείται στους χώρους των εγκαταστάσεών.

Η ζωή μετά το lockdown ξεκινά ξανά και πρέπει να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις.  H υγεία των μαλλιών μας είναι μια από αυτές.

Bergmann Kord

Λ.Κηφισίας 348, Χαλάνδρι

Τηλ. 210 6828 888

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Λάρισα - Ρόδος

Περισσότερα για την Τριχόπτωση και τις εξειδικευμένες λύσεις επισκεφτείτε τις σελίδες στο  kord.gr

Στη Bergmann Kord ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags