Facebook Pixel Ρούλα Κορομηλά - Κατρίνα Καινούργιου: Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου! Καταγγελία για Ρούλα Κορομηλά: "Μου έλεγε στο ακουστικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-02-24 09:41:00

Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου - Καταγγελία για Ρούλα Κορομηλά: "Μου έλεγε στο ακουστικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου - Καταγγελία για Ρούλα Κορομηλά: "Μου έλεγε στο ακουστικό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε Τις δύσκολες στιγμές που πέρναγε στον ALPHA όταν στο αυτί της βρισκόταν η Ρούλα Κορομηλά και της μιλούσε με έναν αρκετά υποτιμητικό τρόπο.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της εξομολογήθηκε πώς πρόσωπο κατά το παρελθόν την υποτιμούσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής που συμμετείχε μιλώντας στο αυτί της με απαξιωτικά λόγια.

Φυσικά η παρουσιάστρια δεν κατονόμασε τη Ρούλα Κορομηλά αλλά είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές αφού και κατά το παρελθόν έχει μιλήσει για την κακή σχέση που είχε με την εν λογω παρουσιάστρια.

«Επίτρεψέ μου να πω το εξής, επειδή και εγώ έχω υποστεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ, να κάνω εκπομπή και να ακούω από το ακουστικό «σκάσε γλάστρα» και μετά να γελάνε. Στο ίδιο κανάλι λοιπόν και εγώ που φωτογραφίζεις και εσύ, από γυναίκα.

Εγώ δεν θέλω να πω το κανάλι δεν υπάρχει λόγος, ήταν τότε στην διοίκηση του καναλιού γυναίκα και μου έλεγε «σκάσε γλάστρα» και γελούσε, με φώναζε στο γραφείο και με έκανε σκουπίδι κι έκλαιγα. Με έπιαναν οι οπερατέρ και μου έλεγαν να μη στεναχωριέμαι. Ήταν μία συγκεκριμένη, κανένας άλλος»

 

Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από περίπου ένα χρόνο είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό αέρα για τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει στον ALPHA όταν διευθύντρια του καναλιού ήταν η Ρούλα Κορομηλά

 

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags