Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλουν να αλλάξουν το στήθος τους οι Ελληνίδες;
Life
| 2021-03-03 10:30:00

Θέλουν να αλλάξουν το στήθος τους οι Ελληνίδες;

Sportdog Team
Θέλουν να αλλάξουν το στήθος τους οι Ελληνίδες;

Ανέκαθεν το στήθος αποτελεί το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας. Ανάλογα με την Ιστορική Εποχή και τον τόπο, το πρότυπο του ιδανικού στήθους διαφοροποιείται και ποικίλλει σε σχήμα και μέγεθος. Η σχέση που έχει η γυναίκα με το στήθος της είναι ιδιαίτερη και υπάρχει μια υποσυνείδητη συσχέτιση της ικανοποίησης που έχει μια γυναίκα με το στήθος της με αυτήν που έχει για όλο το σώμα της. «Η γυναίκα έχει συνδέσει τη θηλυκότητά της και τη σεξουαλικότητά της με το στήθος της κι αυτό έχει άμεση συνέργια στην αυτοπεποίθηση που νοιώθει» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση». 

Σε επιστημονική έρευνα που έγινε σε 40 διαφορετικές χώρες, μελετήθηκε η ικανοποίηση του μεγέθους του μαστού που νοιώθουν οι γυναίκες. Στην έρευνα περιλαμβάνονταν και η Ελλάδα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μόνο το 30% των Ελληνίδων είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του στήθους τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό, περίπου 1 στις 2 Ελληνίδες (συγκεκριμένα το 47%) επιθυμούν το στήθος τους να ήταν μεγαλύτερο, ενώ το 23% θα ήθελε μικρότερο στήθος. Ο κ. Χριστόπουλος, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην πλαστική στήθους, αναφέρει: «Η πλαστική στήθους είναι παγκοσμίως η πιο δημοφιλής κι επιθυμητή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, που ζητούν οι γυναίκες και τα παγκόσμια στατιστικά το επιβεβαιώνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Οι Ελληνίδες, κατά μείζονα λόγο ζητούν να αυξήσουν το στήθος τους, το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε χωρίς υπερβολές, επιδιώκοντας φυσικό αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο σωματότυπο και στις επιθυμίες της γυναίκας. Άλλες επεμβάσεις στο στήθος, που ζητούνται είναι η ανόρθωση των μαστών, η διόρθωση της εισελκόμενης θηλής και η μειωτική μαστών, η οποία πολλές φορές γίνεται και για λόγους υγείας, καθώς πολλές γυναίκες ζητούν να μειώσουν τον όγκο των μαστών τους διότι υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, λόγω του βάρους, κ.α.».

Έχει παρατηρηθεί ότι η άνοδος της ικανοποίησης που νοιώθει μια γυναίκα για το σώμα της, μετά από τη διόρθωση του μεγέθους και του σχήματος του στήθους της, είναι άμεση και βελτιώνει έμμεσα τη σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθησής της.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai. Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.athanasioschristopoulos.comemail: [email protected] tel: 2106985678

Ο πλαστικός χειρούργος, Αθανάσιος Χριστόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags