Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιώργος Ντάβλας φροντίζει το χαμόγελο του στην οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου
Life
| 2021-04-04 10:21:00

Ο Γιώργος Ντάβλας φροντίζει το χαμόγελο του στην οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου

Sportdog Team
Ο Γιώργος Ντάβλας φροντίζει το χαμόγελο του στην οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου

Τον Γιώργο Ντάβλα αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με την οδοντίατρο Βάσω Τσίντζου, κατά την επίσκεψη του στη σύγχρονη οδοντιατρική κλινική της στη Γλυφάδα. Ο ίδιος εμπιστεύεται την Βάσω Τσίντζου και τις άρτιες γνώσεις της, για την φροντίδα του χαμόγελού του.

Η οδοντιατρική κλινική της Βάσως Τσίντζου είναι υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την πείρα της Βάσως Τσίντζου αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος των δοντιών από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο.

Η καταξιωμένη οδοντίατροςμε ειδίκευση στα εμφυτεύματα και στα οδοντιατρικά laser, έχοντας εμπειρία 25 ετών στη παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης και πάντοτε με γνώμονα τις καθοδηγητικές αρχές,είναι πιστή στην τήρησή της εξαιρετικής ποιότητας και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Για την Βάσω Τσίντζου και την οδοντιατρική κλινική της έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.

Η οδοντίατρος αναλαμβάνει μια ποικιλία οδοντιατρικών ζητημάτων , για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ατόμων, μεταξύ αυτών τα εμφυτεύματα, η αισθητική οδοντιατρική, ενδοδοντία, λεύκανση κλπ. Η Βάσω Τσίνζτου εκτός από την οδοντιατρική κλινική της στην οδό Λαζαράκη 6 στη Γλυφάδα, διαθέτει και μια σύγχρονη οδοντιατρική κλινική στο Αγρίνιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο siteτης Βάσως Τσίντζου:

http://tsintzouvasiliki.gr/

Ο Γιώργος Ντάβλας εμπιστεύεται την οδοντίατρο Βάσω Τσίντζου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags