Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοναδικά πασχαλινά δώρα σας περιμένουν στο κοσμηματοπωλείο Michas
Life
| 2021-04-08 18:21:00

Μοναδικά πασχαλινά δώρα σας περιμένουν στο κοσμηματοπωλείο Michas

Sportdog Team
Μοναδικά πασχαλινά δώρα σας περιμένουν στο κοσμηματοπωλείο Michas

Η Άνοιξη ήρθε και σιγά σιγά πλησιάζει και το Πάσχα, μια γιορτή που ελπίζουμε να την ζήσουμε μαζί με τις οικογένειες μας. Όπως και να ζήσουμε, όμως, τις γιορτές του Πάσχα, λόγω της πανδημίας , και μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο που καταφέραμε να αντέξουμε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε, παρά να κάνουμε δώρα σε εμάς και στους αγαπημένους μας.

Ο Αριστείδης Μίχας, αφουγκράστηκε την ανάγκη μας να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στον εαυτό μας και στους ανθρώπους της ζωής μας. Γι’ αυτό έβαλε όλο του το ταλέντο και όλο του το μεράκι, στην δημιουργία ξεχωριστών δώρων για το Πάσχα.Ξεχωριστά κοσμήματα με ανοιξιάτικο «άρωμα» και υπέροχα διακοσμημένες λαμπάδες, αποτελούν την ιδανική επιλογή για πασχαλινά δώρα, είτε είστε νονός/α, θείος/α, φίλος/η, γονιόςή απλώς θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας ένα δώρο μοναδικής ποιότητας για την περίοδο των γιορτών.

Για τον κοσμηματοπώλη Αριστείδη Μίχα το κόσμημα είναι ένα μικρό έργο τέχνης και ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι καλλιτεχνική έκφραση .Το κάθε του δημιούργημα, λοιπόν, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Η λατρεία του για το καλαίσθητο κόσμημα συνδυάζεται αρμονικά με το μεγάλο του ενδιαφέρον για την υψηλή ωρολογοποιία και για χειροποίητες δημιουργίες, όπως οι λαμπάδες.

Η αγάπη του για την δημιουργία στεγάζεται στο κοσμηματοπωλείο Michas, σε έναν φιλόξενο χώρο στην Κηφισιά, στην οδό Κολοκοτρώνη 9,αφιερωμένο στο κόσμημα και στο ρολόι. Με την επαναλειτουργία των καταστημάτων, το κοσμηματοπωλείο Michas έχει ανοίξει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους λάτρεις του καλού κοσμήματος και ρολογιού, φυσικά τηρώντας αυστηρά όλους τους κανονισμούς προστασίας.

Για όλους όσους αγαπούν το «ωραίο» και επιθυμούν το πασχαλινό δώρο να είναι μια κομψή και μοναδική δημιουργία, τότε το κοσμηματοπωλείο Michas είναι η ιδανική επιλογή για να βρουν το δώρο που ταιριάζει στα γούστα τους. Στο κοσμηματοπωλείο εκτός από τα πασχαλινά δώρα θα βρείτε, επίσης, συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής, ανεκτίμητης αξίας και άρτιας ποιότητας.

Φυσικά πέρα από την επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε το site του κοσμηματοπωλείου Michas  καθώς και τις επίσημες σελίδες τους σε Facebook και Instagram.

Site: https://www.michas-watches.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram :https://www.instagram.com/michas.jewellery/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102445476

Οι μοναδικές δημιουργίες Michas είναι το ιδανικό δώρο για το Πάσχα

Οι μοναδικές δημιουργίες Michas είναι το ιδανικό δώρο για το Πάσχα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags