Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη κλινική ΖAB Implant specialists συνδυάζουμε την εμπειρία 30 χρόνων με την πιο σύγχρονη τεχνολογία
Life
| 2021-04-10 18:42:00

Στη κλινική ΖAB Implant specialists συνδυάζουμε την εμπειρία 30 χρόνων με την πιο σύγχρονη τεχνολογία

Sportdog Team
Στη κλινική ΖAB Implant specialists συνδυάζουμε την εμπειρία 30 χρόνων με την πιο σύγχρονη τεχνολογία

Η επιστημονική ομάδα του ZAB Implant Specialists ιδρύθηκε από τους πρωτοπόρους Δημήτριο Ζαμπάρα (Δ/ντης), Σπυρίδων Μπουμπούλη και Αθανάσιο Σπανό που ασχολούνται με την οδοντιατρική εμφυτευματολογία από το 1988. Η επιστημονική ομάδα πλαισιώνεται από συνεργάτες όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων όπως περιοδοντολόγο, ενδοδοντιστή, γναθοχειρούργο, παιδοδοντίατρο, και ορθοδοντικό.

Κύρια ειδίκευσή του ιατρικού προσωπικού είναι η εμφυτευματολογία και η οστική ανάπλαση, ωστόσο η ομάδα του ZAB ImplantSpecialistsαναλαμβάνει και τις κλασικές οδοντιατρικές εργασίες, προσθετική και αισθητική οδοντιατρική.

Συνδυάζοντας την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση του ιατρικού team της ZAB implants specialists, την καθοδήγηση του Δ/ντου κ. Δημητρίου Ζαμπάρα, την πείρα 30 χρόνων και την τεχνογνωσία με τη χρήση των εξελιγμένων τεχνολογιών, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια. Μια από τις άρτιες υπηρεσίες που εφαρμόζεται από την καταξιωμένη ομάδα του ZAB ImplantSpecialists είναι και η ψηφιακή αποτύπωση.

Η ψηφιακή αποτύπωση αποτελεί μια από τις τελευταίες επαναστάσεις στον χώρο της οδοντιατρικής. Η προηγμένη τεχνολογία της διαφέρει αισθητά από τις παραδοσιακές πρακτικές, δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ο σαρωτής (cerecprimescan) και η ειδική κάμερα που υπάρχει σ’ αυτόν, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο και ακριβέστατο αντίγραφο της στοματικής κοιλότητας (δόντια, εμφυτεύματα, ούλα).

Για την κατασκευή προσθετικών εργασιών, η ψηφιακή αποτύπωση είναι η ιδανική και άκρως ανώδυνη λύση. Με γρήγορο τρόπο δημιουργείται εικονικό ηλεκτρονικό τρισδιάστατο εκμαγείο (αντίγραφο δοντιών), χωρίς τη χρήση αποτυπωτικώνδισκάριων, σιλικόνες και την επακόλουθη δυσανεξία που προξενούν.

Η ύψιστη ακρίβεια του νέου αντιγράφου εξυπηρετεί στη σωστή εφαρμογή  των όποιων αποκαταστάσεων (στεφάνες και γέφυρες πορσελάνης, ένθετα και επένθετα, όψεις πορσελάνης, εργασίες σχετικές με τα εμφυτεύματα ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο siteτου ZAB Implant Specialists :https://www.zabimplants.com/
 

Η Το κέντρο οδοντικών εμφυτευμάτων &ιστικής ανάπλασης ZAB  Implant Specialists

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags