Facebook Pixel Survivor: Οι στοιχηματικές μίλησαν: Ανατροπή, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο Survivor!
Life
| 2021-04-13 09:20:00

Ντοκουμέντο: Ανατροπή, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο Survivor!

Sportdog Team
Ντοκουμέντο: Ανατροπή, αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής στο Survivor!

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι' αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα... πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Survivor: Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Oι τελευταίες εξελίξεις έφεραν τα πάνω - κάτω στο Survivor. Νέα μίξη στις ομάδες, νέες ισορροπίες και ο Αγιος Δομίνικος έχει πάρει φωτιά. 

Τι αλλαγές έφεραν όμως στις αποδόσεις όλα αυτά; Όχι πολλές. Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό έπαθλο των €100.000 ευρώ παραμένει ο Ηλίας Μπογδάνος (5.50), ο οποίος με τον Σάκη Κατσούλη και την Καρολίνα, έχουν γίνει οι νέοι ηγέτες της κόκκινης ομάδας!

Στο χθεσινό επεισόδιο (11/4) είδαμε τον Ηλία να ξεσπά σε κλάματα, καθώς η ένταση και οι συνεχείς προκλήσεις από τον Αλεξ Παππά, τον έχουν φέρει στο απροχώρητο. Αυτό όμως, δεν φαίνεται να τον πτοεί και παραμένει ως ο παίκτης με τις περισσότερες πιθανότητες για το φετινό τρόπαιο! 

Στη 2η θέση, έχουμε αλλαγή! Ο Τζέιμς με τις νέες ομάδες βρήκε την ησυχία του και είναι το δεύτερο φαβορί με απόδοση 6.50! Στην 3η θέση, βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, με απόδοση 7.00! Ο «Ντάφι» δεν το κουνάει από το ριάλιτι επιβίωσης! Ναι, έχει πολλούς haters, αλλά έχει και πολλούς υποστηρικτές και αυτό το γεγονός, έχει κάνει τις στοιχηματικές να τον θεωρούν ως το τρίτο φαβορί!

Πάνω από παίκτες όπως η Καρολίνα Καλύβα (11.00), Νίκος Μπάρτζης (9.00), Σάκης Κατσούλης (9.00) και Κόρο (14.00)! Μιλάμε για εξαιρετικές μονάδες, που έχουν δείξει ικανοί να φτάσουν μέχρι το τέλος με τις επιδόσεις τους. 

Κι όμως, ο παράγοντας κόσμος, έχει κάνει τους Έλληνες traders να... φοβούνται τον Τριαντάφυλλο και να τον «προσφέρουν» σε αρκετά χαμηλή απόδοση!

Τα ειδικά στοιχήματα: Μεγάλες αλλαγές στις αποδόσεις!

Οι traders μας μίλησαν και για άλλες αποδόσεις κι εδώ είχαμε αλλαγές. Ο Γιώργος Λιανός λέει συνεχώς ότι το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό το έχουμε δει αρκετές φορές φέτος, με τελευταία, τη νέα μίξη των ομάδων, πριν λίγες μέρες. 

Στην προέλευση του νικητή, οι μεταγενέστεροι παίκτες πλέον δεν είναι το πρώτο φαβορί και πληρώνουν 2.55. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, οι Αρχικοί Μαχητές έχουν περισσότερες πιθανότητες και πληρώνουν 2.10! 

Είναι λογικό, καθώς αρκετοί «Μπλε» είναι μέσα στο παιχνίδι! Τζέιμς, Νίκος, Παπαδόπουλος, Κόρο, Ασημακόπουλος, Μαριαλένα είναι δυνατές μονάδες και πάντα υπολογίσιμες. 

Αλλαγές από τους Ελληνες traders, είχαμε και στο φύλο του νικητή. Πριν λίγες μέρες, βλέπαμε το σενάριο, το να είναι άντρας ο νικητής του φετινού Survivor στο 1.25, αλλά πλέον το βρίσκουμε στο 1.55! Οι γυναίκες αντίστοιχα, από το 3.50 έπεσαν στο 2.50!

ΠΗΓΗ: kingbet.net

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags