Facebook Pixel Sportdog.gr | Η CARLO DALI London στο glam Grand Prix του Μονακό
Life
| 2021-05-23 09:28:00

Η CARLO DALI London στο glam Grand Prix του Μονακό

Sportdog Team
Η CARLO DALI London στο glam Grand Prix του Μονακό

Με το γεμάτο glam Grand Prix του Μονακό, τον αγώνα που αποτελεί ιστορία της Formula 1 να πλησιάζει, η Carlo Dali London, λάτρης της ταχύτητας και του κορυφαίου αυτού σπορ, φιγουράρει στα διαφημιστικά spot κατά την διάρκεια όλων των μεταδόσεων των αγώνων, στα δοκιμαστικά καθώς και στα προκριματικά.

Απολαύστε στην COSMOTE TV live όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος με τακορυφαία μονοθέσια στα πιο διάσημα circuit του κόσμου, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη και δείτε τα υπέροχα ρολόγια, τσάντες και αρώματα της Carlo Dali London.

Η Carlo Dali London έχει στη συλλογή της ρολόγια για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν το chic&classic. Από κλασσικά, με χρονογράφους, αυτόματα και tourbillon, τα ρολόγια της θα τραβούν τα βλέμματα σε κάθε κίνηση του χεριού σας.

Extra info: το μοναδικό brand που έχει 20ετή εγγύηση στα ρολόγια.

Alltimeclassic τσάντες και ρολόγια που θα εμπιστεύονται οι γυναίκες και οι άνδρες, όσα χρόνια και αν περάσουν, δείγματα προσιτής πολυτέλειας με υψηλή αισθητική.

Αρώματα σπάνια, μυστικιστικά με αρωματικές ύλες από τα βάθη της Ανατολής που μαγνητίζουν σε κάθε σας βήμα και προσδίδουν έναν φίνο αέρα πολυτέλειας.

Δείτε όλη τη συλλογή CARLO DALI LONDON, στο www.CarloDali.com

Η CARLO DALI London στοGrand Prix του Μονακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags