Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Φαίη Σκορδά: "Φρίκαρε" ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη Φαίη Σκορδά - Πότε τον στρίμωξε - "Καταστράφηκα..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-07-09 22:49:00

"Φρίκαρε" ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη Φαίη Σκορδά - Πώς τον στρίμωξε - "Καταστράφηκα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φρίκαρε" ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη Φαίη Σκορδά - Πώς τον στρίμωξε - "Καταστράφηκα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνάντησή τους έδωσε ειδήσεις και το βίντεο επέστρεψε στην επικαιρότητα λόγω των τελευταίων καταγγελιών για τον γνωστό ηθοποιό.

Πέτρος Φιλιππίδης - Φαίη Σκορδά: Καιρό πριν... σκάσουν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφων του από τον ίδιο, ο γνωστός ηθοποιός είχε δώσει μία συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ, ενώ εσχάτως επέστρεψε στην επικαιρότητα, λόγω της απομόνωσής του.

Η γνωσή παρουσιάστρια λοιπόν, τον είχε καλέσει στο Πρωινό και αντί να τον ρωτήσει για την παράσταση του, να του κάνει διαφήμιση, θέησε να τον ρωτήσει για τα οικονομικά του. Για τα σπίτια του, για τις αποταμιέυσεις του. Έφερε και ως παράδιεγμα τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έχει αγοράσει σπίτια και τα…δίνει!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι ο γιος του έψαχνε να βρει ένα σπίτι να ζήσει μόνος του. «Αν έχει κανείς ένα σπίτι να μας νοικιάσει φθηνό…», είπε ο ηθοποιός, Τότε Η Φαίη Σκορδά Του Είπε: «Συγγνώμη Που Ρωτάω, Αλλά Σπίτια Δεν Έχεις Εσύ;». «Σπίτια; Όχι! Ένα Σπίτι Που Μένουμε Αλλά Δεν Είναι Δικό Μας. Όπως Όλοι Οι Έλληνες! Και Μάλλον Δεν Θα Γίνει Ποτέ!», Της Απάντησε.

Όσο για τον τρόπο που διαχειριζόταν τα χρήματα του είχε πει: «Δεν έχω κάνει ποτέ κομπόδεμα. Επένδυσα σε ένα σπίτι. Τελικά όμως αποδεικνύεται το να πάρεις ένα σπίτι δεν είναι επένδυση, αλλά καταστροφή! Είναι ένα σπίτι που το έχω πληρώσει τρεις φορές και δεν το έχω ξεχρεώσει».

«Και τα χρήματα που έβγαζες;», τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά. Η επιμονή όμως της παρουσιάστριας φαίνεται ότι εκνεύρισε τον ηθοποιό: «Τώρα αυτά θα πούμε;», τη ρώτησε.

Δείτε ξανά το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags