Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια: Στη Σαμοθράκη με πασίγνωστο άνδρα η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-26 10:28:00

Στη Σαμοθράκη με πασίγνωστο άνδρα η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στη Σαμοθράκη με πασίγνωστο άνδρα η Ζέτα Μακρυπούλια - Δεν ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (ΦΩΤΟ)

Πού βρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια και ποιος ήταν μαζί της; Κυκλοφόρησαν μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες...
 

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Σαμοθράκη βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, επιλέγοντας το νησί του Έβρου για μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του γνωστού τηλεπαιχνιδού “Ρουκ-Ζουκ” που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 επί χρόνια και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και τηλεπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, είναι γνωστό πως διατηρούν μία πολύ δυνατή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι συχνά τους βλέπουμε μαζί να κάνουν.. αποδράσεις από την Αθήνα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν βρεθεί για παράδειγμα στην Ανάφη.

Χθες Κυριακή πάντως ήταν στην πανέμορφη Σαμοθράκη, την οποία προτιμούν κατά καιρούς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ή γενικότερα άνθρωποι της εγχώριας show biz. Η πανέμορφη Ζέτα και ο φίλος της Νίκος Μουτσινάς, επέλεξαν μάλιστα για φαγητό την γνωστή ψαροταβέρνα “Το Λιμανάκι” της οικογένειας Χαρανά στην Καμαριώτισσα και γεύτηκαν τις μοναδικές νοστιμιές της κυρά Βάσως.

Στο τέλος δεν της χάλασαν το χατίρι και πόζαραν μπροστά στο τραπέζι τους, με φόντο το λιμάνι της Καμαριώτισσας και το Θρακικό πέλαγος και κυρία Βάσω Χαρανά αναρτώντας την φωτογραφία στη σελίδα της, έγραψε με δικαιολογημένα ικανοποίηση: “Σήμερα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Νίκο Μουτσινά κα την Ζέτα Μακρυπούλια στο μαγαζί Λιμανάκι Αφοί Χαρανά στην Σαμοθράκη”

 

Πηγή: evros-news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags