Facebook Pixel Big Brother: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στο Big Brother - "Τρέλανε" και τον Φερεντίνο στο Deal (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-26 09:00:00

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στο Big Brother - "Τρέλανε" και τον Φερεντίνο στο Deal (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στο Big Brother - "Τρέλανε" και τον Φερεντίνο στο Deal (ΦΩΤΟ)

'Εκλεισαν τα ονόματα για το νέο ριάλιτι του "Μεγάλου Αδερφού" και μεταξύ άλλων στο σπίτι θα μπουν αρκετοί διάσημοι, όπως μοντέλα - ηθοποιοί, αλλά και μία τραγουδίστρια. Βέβαια, την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση και όχι μόνο για να τραγουδήσει!

Big Brother: Νέα παίκτρια από το deal... καρφί στο big brother όπως πέρσι με τη νικήτρια Αννα Μαρια Ψυχαρακη που μάθαμε μέσα από το παιχνίδι με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο

Ποια Σοφία δανέζη το όνομα της νέας τραγουδίστριας που μπαίνει στο big brother είναι Μαρίνα Mαράτου και τα έχει όλα. Φωνάρα λέμε! Η Μαρίνα Μαράτου μας συστήθηκε από τη συμμετοχή της στο Deal πριν από δύο περίπου χρόνια αλλά και το The voice το 2018 όταν Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης γύρισαν τις καρέκλες τους!

 

Η Μαρίνα στη συνέχεια ήταν από τις άτυχες αφού η προβολή που κέρδισε μέσα από το deal εξαιτίας της καραντινας δεν κατάφερε να τη βοηθήσει να αναδέιξει το ταλέντο της στη φωνή αφού κλειστήκαμε όλοι μέσα και περιορίστηκε σε εμφανίσεις μέσω Instagram

Η Μαρίνα Μαράτου αναμένεται να ανεβάσει την τηλεθέαση... και όχι μόνο στα ύψη, αφού είναι μία μίξη από μόνη της των δύο κολλητών φιλενάδων Χριστίνα Ορφανίδου και Σοφίας Δανέζη σε ένα! Και φωνάρα και ματάρες.

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags