Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψη ΣΟΚ από τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η πιο ντροπιαστική στιγμή της μπροστά σε πολύ κόσμο
Life
| 2021-07-28 09:40:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ από Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή της μπροστά σε κόσμο

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ από Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική στιγμή της μπροστά σε κόσμο

Ένα απίστευτο περιστατικό περιέγραψε η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια σε συνέντευξή τους, όπου παραδέχθηκε πως... κατουρήθηκε μπροστά σε κόσμο και μάλιστα τόνισε πως πολλοί το κατάλαβαν. Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια και το αποκάλυψε η ίδια!

Ζέτα Μακρυπούλια: Όταν τους ζητούν να μιλήσουν για μια ντροπιαστική τους στιγμή, οι διάσημοι έχουν την τάση να απαντάνε κάτι ξενέρωτο. Ξέρεις, στη λογική του γνωστού «το μεγαλύτερό μου ελάττωμα είναι η ειλικρίνειά μου».

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τη Ζέτα Μακρυπούλια που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με μια αποκάλυψη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μιλώντας στο περιοδικό Celebrity, η Ζέτα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη στην παράσταση «Σ’ Αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Τι συνέβη; Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Ζέτα… κατουρήθηκε πάνω της. Ναι, επί σκηνής!

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι… διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να, πώς να το πω τώρα, όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα…», εξομολογήθηκε η Ζέτα.

Mάλιστα, ο δημοσιογράφος επέμενε ρωτόντας την αν όντως κατουρήθηκε κανονικά:

«Χμ… ναι! Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να «βγάλουμε» τη σκηνή!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags