Facebook Pixel The Bachelor - Αλέξης Παππάς: Απίστευτη εξέλιξη στο Bachelor - Ερωτεύτηκε ο Αλέξης Παππάς κουκλάρα Αθηναία - "Καυτό" ζευγάρι (Vid)
Life
| 2021-07-29 09:40:00

Απίστευτη εξέλιξη στο Bachelor - Ερωτεύτηκε ο Αλέξης Παππάς κουκλάρα Αθηναία - "Καυτό" ζευγάρι (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη στο Bachelor - Ερωτεύτηκε ο Αλέξης Παππάς κουκλάρα Αθηναία - "Καυτό" ζευγάρι (Vid)

Ακόμα και “στημένη” να είναι η σχέση, θα πούμε εμείς, είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν με κάθε βεβαιότητα όσοι παρακολουθούν από κοντά αυτές τις ημέρες τα σκηνικά στη βίλα...

The Bachelor - Αλέξης Παππάς: Το reality, που θα έρθει για να ταράξει εκ νέου τα νερά ο Alpha. Το τηλεοπτικό love story  επιστρέφει στις οθόνες μας. 

Από την μία έχουμε 21 νύφες σκέτα κουκλιά, αλλά πολύ δυναμικές και ο μεγάλος στόχος τους είναι ο survivor, ηθοποιός, διπλωμάτης, υποψήφιος γαμπρός ο Αλέξης ο Παππάς.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες για όσους όλους όσους μας διαβάζουν και μαθαίνουν πρώτοι όλο το παρασκήνιο, ότι ήδη δύο νύφες την έκαναν από την βίλα. Με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλά υπάρχουν πολλες. Κανένα πρόβλημα.

Αλλά σας έχουμε καυτό παρασκήνιο

Δηλαδή αυτά που θα δείτε στους επόμενους μήνες. Είμαστε πολύ μπροστά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Έρχονται πολλά ριάλιτι και θέλουμε σε όλα να έχουμε τον έλεγχο. Μην ψαχνόμαστε στην πορεία.

Ο Παππάς για να ξέρετε είναι επαγγελματίας 100% και όλοι στην παραγωγή έχουν να το λένε. Υποστηρίζει σωστά τον ρόλο του και είναι πολύ ευχαριστημένοι για την επιλογή τους.

Ο Αλέξης τραβάει την ανηφόρα της δόξας

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι από τα μεγαλύτερα πρόσωπα επικαιρότητας, και δεν το λέμε εμείς αλλά οι αριθμοί της google. Πουλάει ο Αλέξης.

Ανεβαίνουν συνεχώς οι “φίλοι” του – μια ματιά στο instagram θα σας πείσει – αλλά φυσικά μεγαλώνουν και οι “εχθροί” του.

Είναι πολύ οι πειρασμοί στην βίλα. Με τόσα κουκλιά κάθε μέρα δίπλα σου και να σου κάνουν ερωτική επίθεση, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος.

Θα έχουμε love story

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο πολύ σκληρός για να ερωτευτεί Αλέξης, είναι ήδη ερωτευμένος με μια από τις υποψήφιες.

Τα κουτσομπολιά στην βίλα λένε ότι γυαλίζει το μάτι του για την υποψήφια νύφη, και γουστάρει σαν τρελός. Άνθρωπος που βλέπει πολλά στα γυρίσματα, μας είπε ότι: Να με θυμηθείτε ότι ο Αλέξης με την Αθηναία νύφη (σας δώσαμε και το spoil) θα το πάνε πολύ μακριά. Θα γίνει το πιο διάσημο ζευγάρι της showbiz.

Ακόμα και “στημένη” να είναι η σχέση, θα πούμε εμείς, είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πολύ μακριά η βαλίτσα.

Είδες ο Αλέξης;

Και άσε τους άλλους να ψάχνουν μια θέση σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Βασικά όλο το survivor ψάχνει, γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας και πολύ δεν θα βρίσκουν, ούτε στο περιοδικό της γειτονιάς τους να γράψει για αυτούς. Σάκης, Ασημακόπουλος, και η τριάδα Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία θα έχουν σοβαρή τηλεοπτική στέγη και καλά χρήματα. Οι υπόλοιποι θα βλέπουν.

Πηγή: sports365.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags