Facebook Pixel Sportdog.gr | Κοσμοπολίτικες πινελιές, ιδέες και λύσεις για όλο το σπίτι από το Graffito!
Life
| 2021-08-19 04:13:00

Κοσμοπολίτικες πινελιές, ιδέες και λύσεις για όλο το σπίτι από το Graffito!

Sportdog Team
Κοσμοπολίτικες πινελιές, ιδέες και λύσεις για όλο το σπίτι από το Graffito!

Το Graffito, το πρώτο concept store της Αθήνας, δεν παύει να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις θεματικές και τα αντικείμενα που μας συστήνει απ’ όλο τον κόσμο.

Η μοναδική συλλογή του concept store είναι πραγματικά εντυπωσιακή, από ένδυση και περιποίηση μέχρι έπιπλα και διακοσμητικά.

Το boho σου δίνει μια αίσθηση ελευθέριας και ανεξαρτησίας, μέσα από έντονα χρώματα που εκφράζουν τον κόσμο του ταξιδιώτη, του καλλιτέχνη και του ελεύθερου πνεύματος. Ένα στυλ τόσο ιδιαίτερο όσο και άτομα που το επιλέγουν. 

Στην οδό Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι, στα 450 τ.μ. του καταστήματος θα ταξιδέψετε σε μακρινούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς, απ’ όπου και προέρχονται τα εξαιρετικής επιλογής κομμάτια του. Η ατμόσφαιρα του Graffito είναι αυτή που θα σας παρασύρει! 

Το concept store Graffito διαθέτει στις συλλογές του έπιπλα και διακοσμητικά κατάλληλα για όλους τους χώρους του σπιτιού, από τη κρεβατοκάμαρα μέχρι τον κήπο, από το σαλόνι ως τη τραπεζαρία και το μπάνιο. Με κομμάτια διαλεχτά θα δώσετε στο χώρο σας την αίσθηση της απλής πολυτέλειας, της ηρεμίας, της χαλάρωσης αλλά και της περιπέτειας.

Το Graffito δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα αλλά η έμπρακτη εφαρμογή μίας ολόκληρης φιλοσοφίας γύρω από το shopping κι εντέλει το living.

 

FB Page: Graffito

Website: www.graffito.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags