Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύσκολες στιγμές για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη - Ο απίστευτος λόγος που γυρίζει στο σπίτι η Ζέτα
Life
| 2021-08-19 15:41:00

Δύσκολες στιγμές για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη - Ο απίστευτος λόγος που γυρίζει στο σπίτι η Ζέτα

Sportdog Team
Δύσκολες στιγμές για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη - Ο απίστευτος λόγος που γυρίζει στο σπίτι η Ζέτα

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Δύσκολες στιγμές πέρασαν και συνεχίζουν να περνούν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μετά τον χωρισμό τους, έζησαν έναν εφιάλτη, καθώς η εξοχική κατοικία που έχουν από κοινού στην Εύβοια, κάηκε στην φονική πυρκαγιά και πλέον έχει γίνει στάχτες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ρεπορτάζ του Ciao, πριν από μερικά χρόνια και όταν ήταν ακόμη μαζί, το ζευγάρι είχε αγοράσει το δικό του σπίτι στην Βόρεια Εύβοια, έχοντας μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή.

Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά. Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους και από κοντά μετά τον χωρισμό τους και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Η συνάντηση Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια

Όπως λοιπόν γράφει το Ciao, η συνάντηση αυτή ήταν φυσικά συγκινησιακά φορτισμένη, για δυο λόγους. Πρώτον διότι ένα σπίτι που αγάπησαν πολύ και οι δυο και έκαναν όνειρα για αυτό, είναι πλέον στάχτες και δεύτερον επειδή ήταν η πρώτη ουσιαστική τους συνεύρεση μετά τον πρόσφατο χωρισμό. Ζέτα και Μιχάλης έμειναν μαζί για αρκετές ώρες και κουβέντιασαν πολλά πράγματα, ενώ στο μέλλον, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλές ακόμη συναντήσεις και κουβέντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσα τους.

Ο απίστευτος λόγος που η Μακρυπούλια… γυρίζει στο σπίτι του Χατζηγιάννη

Μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η εφημερίδα Espresso δημοσιεύει μάλιστα αποκλειστικά την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό του.

“Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί” είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso. Tα λόγια αυτά αντικατοπτρίζουν και τη σχέση αγάπης και σεβασμού που έχει χτιστεί ανάμεσά τους και θα συνεχιστεί ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους άλλωστε ποτέ δεν έκρυψαν πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, ενώ ο Χατζηγιάννης να σκοπεύει να φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και να πάει στην Γλυφάδα. Πάντως, εντύπωση προκαλεί πως ακόμα και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους, δείχνοντας πόσο καλή σχέση διατηρούν.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags