Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω στο GNTM - Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του ριάλιτι - Πότε θα το δούμε στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-08-20 23:46:00

Τα πάνω-κάτω στο GNTM - Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του ριάλιτι - Πότε θα το δούμε στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στο GNTM - Ακυρώθηκε η πρεμιέρα του ριάλιτι - Πότε θα το δούμε στο STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φωτιά των προηγούμενων ημερών προκάλεσε πολλά προβλήματα. Τόσο στα σκηνικά του παιχνιδιού όσο και στις ημερομηνίες του καναλιού.

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έχουν κυκλώσει στο Star για την πρεμιέρα του GNTM 4. Με μία-δύο μέρες απόκλιση.

Αν δεν υπήρχε η φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία που προκάλεσε αναταραχή και καθυστέρηση με τις… μετακομίσεις το σόου θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Στις 23 Αυγούστου για παράδειγμα.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουν τους κριτές. Οι οποίοι θα κάνουν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα. Θα μας προετοιμάσουν για όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν, καλωσορίζοντας στην παρέα τους την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Και μετά τα φώτα θα πέσουν στους παίκτες.

Δείτε για πρώτη φορά τους παίκτες του ριάλιτι μοντέλων φέτος - Διέρρευσε ΒΙΝΤΕΟ

Το gntm έχει προχωρήσει στα γυρίσματα των οντισιόν του bootcamp και έχει γίνει η επιλογή των παικτών

Αγόρια και κορίτσια θα διεκδικήσουν την προβολή, τους followers, την αναγνωρισιμότητά αλλά και το μεγάλο συμβόλαιο με το ξένο πρακτορείο μοντέλων και φυσικά το χρηματικό ποσό και το αυτοκίνητο πού κερδίζει ο νικητής στο GNTM.

Το format θα είναι ίδιο όπως και πέρσι με αγόρια και κορίτσια με μόνη αλλαγή την απουσία της Βίκυς Καγιά από την κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά κόπηκε από το gntm κάτι που ήταν και απαίτηση πολλών χρηστών των social media και κυρίως του Twitter και θα εμφανιστεί στην παρουσίαση του Dancing with the Stars!

Τα πρώτα spoilers ξεκίνησαν και αγαπητός μας αναγνώστης έχει τα spoiler με τους παίκτες

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags