Facebook Pixel Survivor: Ποια Μαριαλένα; Φλερτ με γνωστή τραγουδίστρια ο Σάκης Κατσούλης - Αποκάλυψη για Λιβάνη και Survivor!
Life
| 2021-09-02 09:20:00

Ποια Μαριαλένα; Φλερτ με γνωστή τραγουδίστρια ο Σάκης Κατσούλης - Αποκάλυψη για Λιβάνη και Survivor

Sportdog Team
Ποια Μαριαλένα; Φλερτ με γνωστή τραγουδίστρια ο Σάκης Κατσούλης - Αποκάλυψη για Λιβάνη και Survivor

Ποια είναι εντυπωσιακή ξανθιά που αποκάλυψε το φλερτ της με τον νικητή του ριάλιτι και ποια η... βόμβα που έριξε για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας.
 

Survivor: Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι #not κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη και στο Survivor.

«Έχω συζητήσει για το Big Brother, δεν έχω να σου πω κάτι περαιτέρω. Θα δείξει. Δεν πήγα στο Survivor γιατί δεν τα βρήκαμε. Μπορεί στο επόμενο να τα βρούμε. Χαίρομαι πολύ που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, πραγματικά το άξιζε. Ήμουν σίγουρη ότι θα το πάρει ο Σάκης. Δεν έχουμε μιλήσει, θα έρθει η στιγμή και θα τον συγχαρώ.

Δεν είχαμε σχέση, είχαμε ένα πολύ αθώο φλερτ. Απλά με ρώτησαν κι επειδή ήταν μπροστά οι άνθρωποι, έπρεπε να απαντήσω. Ο Σάκης και η Μαριαλένα μου αρέσουν πολύ ως ζευγάρι και πρέπει να το συνεχίσουν. Και να μην είναι ζευγάρι, το… πουλάνε.

Δεν θέλω να πω κάτι για τον Γιώργο Λιβάνη γιατί είναι πολύ φίλος μου ο Γιώργος. Ήταν να μπει και ο Γιώργος Λιβάνης στο Survivor», είπε η Μαρία Καρλάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags