Facebook Pixel Big Brother: Χαμός με ΒΙΝΤΕΟ από Big Brother - Σε… στενή επαφή κάτω από τα σκεπάσματα Παναγιώτης-Ανχελίτα!
Life
| 2021-09-08 00:28:00

Το "επίμαχο" ΒΙΝΤΕΟ από Big Brother - Σε… στενή επαφή κάτω από τα σκεπάσματα Παναγιώτης-Ανχελίτα

Sportdog Team
Το "επίμαχο" ΒΙΝΤΕΟ από Big Brother - Σε… στενή επαφή κάτω από τα σκεπάσματα Παναγιώτης-Ανχελίτα

Ο σκηνοθέτης τους… πέτυχε σε προσωπική στιγμή. Δεν έχασαν ευκαιρία Παναγιώτης και Ανχελίτα και ήταν κάπως πιο… διαχυτικοί, ενώ κοιμόταν μαζί.  

Big Brother: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο από το Big Brother, όπου ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα… κρύβονται κάτω από τα σκεπάσματα για να κοιμηθούν.

Παρά το σκοτάδι, είναι φανερό πως οι δυο τους βρίσκονται πλέον «επικίνδυνα κοντά», ενώ όπως ανέφερε και ο τίτλος στο βίντεο που έδωσε στο επίσημο κανάλι του ριάλιτι: «Παναγιώτης και Ανχελίτα έρχονται σε πολύ στενή επαφή»!

Κι όποιος κατάλαβε…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

 

 

Ξεχάστηκαν στο Big Brother: Πλάνο κόλαση από το ντους που έκανε η κουκλάρα του σπιτιού (ΒΙΝΤΕΟ) Η Ανχελίτα είναι ήδη η κοπέλα που έχει… κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό Big Brother.

 

Όχι τόσο λόγω των όσων γίνονται μέσα στο σπίτι, αλλά κυρίως λόγω των όσων δεν φοράει και επειδή τις περισσότερες φορές κυκλοφορεί με στρινγκ μαγιό. Αυτό συνέβη και τώρα, μόνο που η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν το έκανε επίτηδες.

 

Η κοπέλα πήγε στο ντους (όπου δεν πηγαίνουν γυμνοί οι παίκτες) και ο σκηνοθέτης ξέχασε να… κόψει το πλάνο.

 

 

Ιδού το βίντεο (στο 0.58''):

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags