Facebook Pixel The Bachelor: Χαμός με Ελευθερίου και Αλέξη Παππά - Πώς.. τρόλαρε τον Bachelor - Μήνυμα ΕΠΟΣ από Τζέιμς (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-08 09:00:00

Χαμός με Ελευθερίου και Αλέξη Παππά - Πώς.. τρόλαρε τον Bachelor - Μήνυμα ΕΠΟΣ από Τζέιμς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Ελευθερίου και Αλέξη Παππά - Πώς.. τρόλαρε τον Bachelor - Μήνυμα ΕΠΟΣ από Τζέιμς (ΦΩΤΟ)

Μετά τα όσα σχολιάστηκαν για την κοινή τους παρουσία στο Survivor πριν από μερικούς μήνες, δεν γινόταν η γνωστή τραγουδίστρια να μην πάρει θέση για την χθεσινή πρεμιέρα του ριάλιτι στον Alpha. Ένα τρομερό σχόλιο έκανε όμως και ο πρώην «εχθρός» του από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Έλληνας Bachelor. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από το ριάλιτι του Alpha θα προσπαθήσει να βρει την γυναίκα της ζωής του.

Στο πρώτο επεισόδιο της Τρίτης, ο Αλέξης Παππάς γνώρισε τις 21 κοπέλες που θα του διεκδικήσουν την καρδιά. Ο ίδιος έβαλε το μαύρο του κουστούμι και τις υποδέχτηκε όλες μια-μια στην είσοδο της βίλας που θα μείνουν

Αφού γνώρισε μερικές από τις κοπέλες καλύτερα, αποφάσισε να δώσει το λευκό τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης στην 28χρονη Έλενα. Η εν λόγω κοπέλα πήρε αυτόματα ασυλία στην “Τελετή των ρόδων”.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του “The Bachelor” πραγματοποιήθηκε διπλή αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, στην “Τελετή των ρόδων” που έγινε ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε κόκκινο τριαντάφυλλο σε δύο κοπέλες, με τις οποίες δεν είχε τόση χημεία. Ο λόγος για την Δώρα και την Λένα.

ΕΠΙΚΟ Post από την Ελευθερία Ελευθερίου

Το επεισόδιο σχολιάστηκε ιδιαιτέρως στα social media και μάλιστα αρκετοί δεν ξέχασαν την Ελευθερία Ελευθερίου, την πρώην συμπαίκτρια του Αλέξη Παππά στο Survivor. Άλλωστε, πριν μερικούς μήνες είχε… βουίξει το νησί πώς «κάτι παραπάνω» έγινε μεταξύ τους, με τον Τριαντάφυλλο στον τελικό να… ρίχνει λάδι στη φωτιά και τους ίδιους πάντως να το διαψεύδουν.

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν έχασε πάντως την ευκαιρία να σχολιάσει την πρεμιέρα του νέου Bachelor, με μία επική φωτογραφία:

Την πρεμιέρα όμως σχολίασε και ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος... ξέχασε την κόντρα τους στο Survivor και δέχθηκε το τριαντάφυλλο του ωραίου Αλέξη...

Ιδού:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags