Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψη-φωτιά για τη Φαίη Σκορδά - Ποιος Λιάγκας; Αυτός ο 40χρονος είναι το νέο της αμόρε!
Life
| 2021-09-29 09:20:00

Αποκάλυψη-φωτιά για τη Φαίη Σκορδά - Ποιος Λιάγκας; Αυτός ο 40χρονος είναι το νέο της αμόρε!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-φωτιά για τη Φαίη Σκορδά - Ποιος Λιάγκας; Αυτός ο 40χρονος είναι το νέο της αμόρε!

Μπορεί πάρα πολλοί να επιμένουν πως εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είναι ζευγάρι και εκτός πλατό, όμως η Φαίη τον... ξέχασε ήδη τον Γιώργο Λιάγκα και έχει πλέον νέο σύντροφο.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μετά από το χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα έφερε στη ζωή της έναν έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άνδρα που ασχολούνταν με το ιντερνετ.

Η σχέση κράτησε περίπου 2 χρόνια και πάνω που τη δημοσιοποίησαν η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό και στον ΑΝΤ1 έφερε το χωρισμό της από αυτόν.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ζευγάρι ούτε το παίζουν Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη του survivor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ένα έντονο φλερτ ανάμεσα σε ένα 40χρονο επιχειρηματία και την παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1. Η γνωριμία έχει γίνει μέσα από φιλικές παρέες και ένα στόμα που μίλησε μας αναφέρει ότι πρόκειται ουσιαστικά για προξενιό με τη σύγχρονη έννοια φυσικά.

Κάποιος κοινός γνωστός αποφάσισε να τους φέρει κοντά τους ενημέρωσε και το υλοποίησε. Η Φαίη Σκορδά και ο επιχειρηματίας έχουν βρεθεί δύο με τρεις φορές η μία μάλιστα σε φιλικό σπίτι.

Άνθρωποι που ξέρουν μιλούν ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία και διάθεση για φλερτ και από τις δύο πλευρές.

Και μια πληροφορία μπόνους. Ο 40άχρονος κινείται στα Β.Π

Πηγή: koolnews.gr

Χαμός στον ΑΝΤ1 με μεταγραφή… βόμβα - Μεγάλο "χουνέρι" σε Λιάγκα, Σκορδά και Αρανούτογλου

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε την επισημοποίηση της επιστροφής του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1. Όχι φυσικά για την αξία των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη που δεν την αμφισβητεί κανείς. Αλλά για την αντίδραση που θα υπάρξει από κάποιους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι ήδη έχουν παγώσει από τις εξελίξεις.

 

Όπως για παράδειγμα ο Λιάγκας και η Σκορδά. Για όσους δεν θυμούνται, ο Κανάκης είχε αναλάβει τελευταία και σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Λιάγκας είχε διαρρεύσει ότι ο Κανάκης ευθύνεται για την τότε αποπομπή του από τον σταθμό.

Μάλιστα και η Φαίη δεν είχε μείνει αμέτοχη και τα… έχωσε κανονικά και με τον νόμο στο Mr. Αρβύλα. Υιοθέτησε την άποψη του πρώην συζύγου της. Από τότε οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, αφού ο Κανάκης τους είχε διαψεύσει. Και είχε πει ότι δεν ευθύνεται εκείνος για το διαζύγιο του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1.

 

Επίσης αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάποτε ο Γρηγόρης και Αντώνης ήταν αυτοκόλλητοι. Και ξαφνικά ξέκοψαν. Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό, ενώ και στις χαρές τους… ξέχασαν να στείλουν προσκλητήρια ο ένας στον άλλον…

Πηγή: iciao.gr

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Λιάγκα - Δεν… μιλιούνται για το "μεγάλο φάουλ"

Τεταμένο είναι τελευταία το κλίμα στον ΑΝΤ1, καθώς υπάρχουν παρουσιαστές που παρότι οι εκπομπές τους βρίσκονται δίπλα-δίπλα, δεν λένε πλέον… ούτε καλημέρα.

Αληθεύουν οι πληροφορίες που λένε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μιλιούνται;

Γιατί κάτι τέτοιο κυκλοφορεί ευρέως, όπως διαβάσαμε στο Iciao.gr. Όλα ξεκίνησαν βέβαια μετά την πρόταση του Πρωινού να αρχίζει νωρίτερα και να… κόψει χρόνο από το Καλημέρα Ελλάδα. Και ο Παπαδάκης έγινε έξαλλος όταν το έμαθε και στύλωσε τα πόδια του.

Προφανώς και η πρόταση δεν πέρασε, γιατί ο «παλιός» έχει τα δικά του στηρίγματα στο κανάλι και τις δικές του συμφωνήσεις. Ωστόσο, το θεώρησε μεγάλο… φάουλ από το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά και δύσκολα θα το ξεχάσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags