Facebook Pixel Ιωάννα Μαλέσκου: Σάλος με το γυμνό ΒΙΝΤΕΟ στον ΣΚΑΪ - Τι έδειξε μεσημεριάτικα η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε το!
Life
| 2021-10-01 14:47:00

Σάλος με το γυμνό ΒΙΝΤΕΟ στον ΣΚΑΪ - Τι έδειξε μεσημεριάτικα η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε το!

Sportdog Team
Σάλος με το γυμνό ΒΙΝΤΕΟ στον ΣΚΑΪ - Τι έδειξε μεσημεριάτικα η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε το!

Το ρεπορτάζ ήταν άκρως αποκαλυπτικό και προκλητικό...
 

Από χθες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, αφού η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αποφάσισε το τέλος της κηδεμονίας της τραγουδίστριας από τον πατέρα της, Τζέιμι, έπειτα από 13 χρόνια, ένα καθεστώς που θύμιζε περισσότερο ομηρία.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την τόσο σημαντική αυτή εξέλιξη, αφού ουσιαστικά πήρε πίσω τη ζωή της και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον γυμναστή Σαμ Ασγκάρι, ταξίδεψε στον Ειρηνικό για στιγμές απόλυτης ελευθερίας και χαλάρωσης.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα απαραίτητα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα οποία έγιναν για άλλη μια φορά viral, αφού σε αυτά η διάσημη pop star απεικονίζεται να ποζάρει ολόγυμνη!

Μετά τον οριστικό τερματισμό της κηδεμονίας του πατέρα της, το δικαστήριο διόρισε τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατ. δολαρίων, ο οποίος ωστόσο αποτελεί επιλογή της Σπίαρς. Μάλιστα, στο αίτημα που κατέθεσε η ίδια η σταρ, ποτέ δεν ζήτησε να είναι εκείνη υπεύθυνη για τα πάντα, απλώς απαιτούσε να απομακρυνθεί ο πατέρας της.

Στις 12/11 θα υπάρξει ακόμη μια ακρόαση στο δικαστήριο, για να συζητηθεί το τέλος της κηδεμονίας. Έως τότε ο Τζέιμι θα πρέπει να παραδώσει όλα τα οικονομικά αρχεία στον αντικαταστάτη του. Αν διαπιστωθεί πως έγιναν παραβάσεις, θα αντιμετωπίσει σχετικές κατηγορίες.

Το σχετικό ρεπορτάζ "έπαιξε" και η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags