Facebook Pixel Sportdog.gr | GS HELLAS 2021: Νέα εποχή για τα Καλλιστεία της Ελλάδας
Life
| 2021-10-06 02:31:00

GS HELLAS 2021: Νέα εποχή για τα Καλλιστεία της Ελλάδας

Sportdog Team
GS HELLAS 2021: Νέα εποχή για τα Καλλιστεία της Ελλάδας

Τελικός Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2021: Ο απόλυτος θρίαμβος της ομορφιάς

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021 για 11η χρονιά χωρίς καμία διακοπή από την γέννηση τους ως Θεσμός, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας, κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο μετά από πολλά χρόνια.

Τα GS HELLAS φέτος πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ STAGE και αφιέρωσαν την χρονιά τους στην ενέργεια. Η έναρξη ήταν μία συνέχεια του τηλεοπτικού τους σποτ και όσοι παρευρέθηκαν μιλάνε για μία υπερπαραγωγή, άρτια δομημένη και άκρως καλλιτεχνική.

Συνδέθηκαν με 100 χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού τους μέρους και έδειξαν τί εστί αρμονική Ελληνική ομορφιά, όλα τα διεθνή σάιτ ομορφιάς εκθείασαν την ελληνική παραγωγή και είπαν πως ήταν world class.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική Βίκυ Κουλιανού, την οποία προσφώνησε «Γυναίκα έπος».

Φέτος η παραγωγή των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GS HELLAS 2021, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή κάθισαν μέχρι διεθνείς κριτές όπως η Lindsey Coffey και η Stephany Zreik, MISS EARTH από την Αμερική και MISS EARTH AIR από τη Βενεζουέλα, αντίστοιχα.

Οι δύο διεθνείς εστεμμένες έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα αλλά και ο Θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν τις γεύσεις από Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού ήταν πλούσιο τόσο σε τραγούδια, όσο και σε χορογραφίες που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη μαεστρία ο χορογράφος του Θεσμού Κωνσταντίνος Τσερκάκης, κέρδισαν ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις , όπως ακριβώς έγινε και στην έναρξη. Την βραδιά άνοιξε καλλιτεχνικά η Έλενα Χαραμή, η οποία τραγούδησε το «πίστα από φώσφορο», στην συνέχεια οι ράπερς Mc Daddy και Greg ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα επιτυχημένα hits τους “Braziliana” και “juicy”, στο τελευταίο κομμάτι μάλιστα έκανε την είσοδο της η τηλεπερσόνα Didi – Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, στον ρόλο της juicy από το Big Brother.

H MAΛΟΥ σε ένα μοναδικό ποτ πουρί των επιτυχιών της, κέρδισε τα βλέμματα όλων και φυσικά ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της , αφού όπου και να εμφανισθεί είναι δεδομένο πως θα γίνει αυτό.

Τέλος ο γνησιότερος λαϊκός τραγουδιστής εν ζωή Θέμης Αδαμαντίδης άφησε το δικό του στίγμα και με την μοναδική του φωνή μας χάρισε αξέχαστες στιγμές.

Την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν.

Ο κ.Κυριάκος Κερανόπουλος, ο πρόεδρος των «Σταρ Αττικής» για ακόμη μία χρονιά έδωσε τον τίτλο του μέσα από τον θεσμό των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2021 και βοήθησε στην ομαλή λειτουργία διεξαγωγής του διαγωνισμού, δίνοντας συμβουλές από την πολυετή εμπειρία του στον χώρο των καλλιστείων.

Ο πρόεδρος του θεσμού των Καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης, ανέφερε μεταξύ άλλων: Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και σε μία περίοδο που σε διεθνές επίπεδο όλα είναι δύσκολα λόγω της πανδημίας ,καταφέραμε να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων που έγινε ποτέ στην Χώρα μας. Φέτος η ενέργεια συνδέθηκε σε ευθεία τροχιά με το σύμβολο του θεσμού, το παγώνι μας, πιο λαμπερό από ποτέ «φυλάκισε» τα μάτια όλου του κόσμου στην ουρά του. Η Ελλάδα επέστρεψε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε σθεναρά μία ΘΕΣΗ στο βάθρο των διεθνών σκηνών ομορφιάς.

Για όλη αυτή τη τεράστια παραγωγή των Καλλιστείων θα πρέπει να τονιστεί πως χωρίς τη βασική μου ομάδα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

Οι νικητές της βραδιάς είναι οι εξής:

Γυναίκες:

STAR GS HELLAS 2021- Κατερίνα Κουβουτσάκη

2ND STAR GS HELLAS 2021- Γεωργία Νάστου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ GS HELLAS 2021- Χρύσα Καβράκη

MISS GS HELLAS 2021- Σοφία Αραπογιάννη

MISS YOUNG GS HELLAS 2021- Φαίη Σκιαδά

2ND MISS GS HELLAS 2021- Γεωργία Αμπαρτζάκη

MISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ GS HELLAS 2021- Έρικα Τερζή

MODEL OF THE YEAR GS HELLAS 2021- Άννα Τσάρα

MISS GLOBALITY GS HELLAS 2021- Μαρία Φαδάκη

MISS BODY GS HELLAS 2021- Ειρήνη Πλασκασοβίτη

BEAUTY AMBASSADOR GS HELLAS 2021- Μορφούλα Παπαδοπούλου

ΣΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ 2021- Ασπασία Σπανοπούλου

Άνδρες:

MR GS HELLAS 2021- Λεωνίδας Αμφιλόχιος

MR ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ GS HELLAS 2021- Αποστόλης Λυμπερόπουλος

MR YOUNG GS HELLAS 2021- Αντίοχος Γιάλαμας

MR PHOTOMODEL GS HELLAS 2021- Μάνος Παναρετάκης

MODEL OF THE YEAR GS HELLAS 2021-Πασχάλης Ηλιάδης

HANDSOME AMBASSADOR GS HELLAS 2021- Μάριος Γιαννούλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags