Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βόμβα" στην ελληνική σοουμπίζ - Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν στο MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-18 18:44:00

"Βόμβα" στην ελληνική σοουμπίζ - Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν στο MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" στην ελληνική σοουμπίζ - Χώρισαν πριν ένα χρόνο και το ανακοίνωσαν στο MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο... τουλάχιστον όχι με αυτό τον τρόπο.

Με τον πιο παράξενο τρόπο ενημερωθήκαμε για έναν χωρισμό στην ελληνική σοουμπίζ, ο οποίος μάλιστα έχει συμβεί εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο.

Η είδηση για τη σχέση τους είχε γίνει γνωστή περίπου ενάμιση χρόνο πριν, όμως το πρώην ζευγάρι τηρούσε από πριν χαμηλό προφίλ, κι έτσι η λήξη της σχέσης τους έμεινε μακριά από τα φώτα.

Η όμορφη ηθοποιός και ο νεαρός τραγουδιστής έχουν ο καθένας το κοινό τους και η αλήθεια είναι ότι η σχέση τους είχε προκαλέσει έναν κάποιο ενθουσιασμό.

Όμως σήμερα, στην κάμερα του Mega Καλημέρα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε – εξαιρετικά αμήχανα – ότι εδώ και πολύ καιρό δεν είναι πια μαζί.

Για ποιους πρόκειται;

Για την πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», Τζένη Καζάκου και τον τραγουδιστή Στέλιο Λεγάκη.

Όταν ερωτήθηκε για τη σπαρταριστή κωμωδία που ήδη φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει το κοινό, ο Λεγάκης εμφανίστηκε εξαιρετικά αμήχανος και απάντησε:

«Δεν έχω δει ακόμα το σίριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, αλλά θα κάτσω να το τσεκάρω. Με την Τζένη είμαστε πλέον σε φιλικό επίπεδο, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό, εδώ και κάνα χρόνο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags