Facebook Pixel (Vid) GNTM - Όλγα Ντάλλα: Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια του Ολυμπιακού
Life
| 2021-10-29 22:20:00

Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

Sportdog Team
Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια του Ολυμπιακού εντυπωσιάζει στο παιχνίδι με την ομορφιά της και το κορμί της. Θεωρείται μάλιστα και από τα φαβορί! Δείτε στις φωτογραφίες γιατί...

GNTM: Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

"Αποκαλυπτικό" πλάνο στο Bachelor - Έτσι θα... κερδίσει τον Αλέξη Παππά - Δείτε τη φωτογραφία!

Ο Αλέξη Παππάς αποδεικνύεται… σκληρός παίκτης και μεγάλες αντοχές, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει καμία από τις κοπέλες του «The Bachelor» να του «κλέψει την καρδιά».

Τα κορίτσια προσπαθούν πολύ είναι αλήθεια. Κάνουν ό,τι τους ζητήσει, από ραντεβού στα βουνά και στη θάλασσα, μέχρι αθλήματα και τυφλή οδήγηση. Τα πάντα για ένα φιλί!

θέλουν να πείσουν τον «Bachelor» πως αξίζουν να βρίσκονται δίπλα του και δεν διστάζουν να δείξουν πιο πολλά ακόμα και από αυτά που πρέπει.

Όπως χθες που βούτηξαν στην πισίνα και ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές…

Ιδού το σούπερ σέξι πλάνο!

Δείτε το βίντεο μετά το 1.00'':

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags