Facebook Pixel J2US: Παραλίγο... καυτό ατύχημα στο J2US: Δεν το "έπιασαν" οι κάμερες - Σηκώθηκε η φούστα και... (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-03 09:20:00

Παραλίγο... καυτό ατύχημα στο J2US: Δεν το "έπιασαν" οι κάμερες - Σηκώθηκε η φούστα και... (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παραλίγο... καυτό ατύχημα στο J2US: Δεν το "έπιασαν" οι κάμερες - Σηκώθηκε η φούστα και... (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από τα παρασκήνιο είναι άκρως αποκαλυπτικό. Το ζευγάρι είχε διάθεση για παιχνίδια...

Ο κόσμος αποφάσισε στα προηγούμενα επεισόδια να διώξει την Ελένη Βουλγαράκη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη απο το J2US και πλέον ο Τζέιμς δεν θα έχει καθημερινά την «Ωραία Ελένη» δίπλα του στις πρόβες και σίγουρα θα μαραζώσει.

Τα παιδιά όπως έχουν άλλωστε μαρτυρήσει πολλοί συναγωνιστές τους στο μουσικό ριάλιτι και μάλιστα η Ελένη Βουλγαράκη κατάφερε και του πήρε και μια συνέντευξη όπου ο νυν παίκτης του J2US και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλους και για όλα.

Τα πειράγματα τους στα παρασκήνια του μουσικού σόου είναι επικά και συμμετέχουν αρκετοί ακόμα οι οποίοι μάλιστα αφήνουν και αιχμές για την σχέση τους την οποία βέβαια οι ίδιοι διαψεύδουν!

Είναι δεν είναι ζευγάρι, είναι πολύ ταιριαστοί! Ο Τζέιμς μάλιστα είναι πολύ διαχυτικός μαζί της σε τέτοιο σημείο που στα παρασκήνια του J2US ο Ροδίτης άρπαξε στην κυριολεξία στην αγκαλιά του την παρουσιάστρια και την σήκωσε με αποτέλεσμα το φόρεμα της να αρχίσει να κινείται απειλητικά μόνο του σε σημείο που παραλίγο να είχαμε «ατύχημα» φωτιά


Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags