Facebook Pixel GNTM: Χαμός με το... ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ στον τελικό του GNTM - Δεν έκλεισαν οι κάμερες - Ξέφυγε η Όλγα!
Life
| 2021-12-15 09:20:00

Χαμός με το... ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ στον τελικό του GNTM - Δεν έκλεισαν οι κάμερες - Ξέφυγε η Όλγα!

Sportdog Team
Χαμός με το... ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ στον τελικό του GNTM - Δεν έκλεισαν οι κάμερες - Ξέφυγε η Όλγα!

Μάλλον η συγκεκριμένη σκηνή θα έπρεπε να έχει κοπεί στο μοντάζ! Απίστευτα σκηνικά στο ριάλιτι, με τα κορίτσια να ξεπερνούν τα όρια λίγο πριν μάθουμε τον μεγάλο νικητή...  

Ο τέταρτος κύκλος του GNTM πλησιάζει στο τέλος του, με τους τηλεθεατές του Star να παρακολουθούν το βράδυ της Τρίτης 14/12 το πρώτο μέρος του τελικού. Η Όλγα, η Κυβέλη και ο Κωνσταντίνος είναι τα τρία μοντέλα που κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στη χθεσινή δοκιμασία, οι κριτές επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη στους φιναλίστ, καθώς επέστρεψαν στον διαγωνισμό με σκοπό να τους βοηθήσουν, ποζάροντας στο πλευρό τους. Πρώτα φωτογραφήθηκε η Όλγα, μετά ο Κωνσταντίνος και τελευταία η Κυβέλη.

Όταν έφτασε η σειρά της Κυβέλης, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος παραπονέθηκαν πως είχε ακούσει τις οδηγίες και τις παρατηρήσεις που έκαναν οι κριτές σε εκείνους, καθώς προηγούνταν. Η Κυβέλη δεν πτοήθηκε από τα σχόλια των συμπαικτών της, ωστόσο η Όλγα δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της.

Η ίδια, λοιπόν, δε δίστασε να ξεστομίσει βαριές κουβέντες που προκαλούν αμηχανία. Μάλιστα, στο βίντεο παρότι μπήκαν "μπιμπ" ακούμε την Όλγα να λέει μεταξύ άλλων "Άντε γαμ@@σ@ μ@ρη παλιοπ@@τ@ν@. Άντε γ@μη@@"!

Δείτε το βίντεο από το 0:35 και μετά:

 

Σέξι ατύχημα για την κουκλάρα του GNTM - Φάνηκαν όλα από την Όλγα - Ζήτω… ο Ολυμπιακός! (Vid)

Πανύψηλη, με εντυπωσιακό κορμί, αθλητικές αναλογίες και ξανθά μαλλιά που παραπέμπουν περισσότερο προς Δυτική Ευρώπη και λιγότερο προς Μεσόγειο, η 21χρονη κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές.

«Ονομάζομαι Όλγα Ντάλλα, είμαι 21 στα 22, είμαι από την Αθήνα αλλά έχω καταγωγή και από το Μόναχο της Γερμανίας» ήταν τα πρώτα λόγια στην κάμερα της νεαρής κοπέλας που όλα δείχνουν ότι πολύ πιθανόν θα μας απασχολήσει τηλεοπτικά τους επόμενους μήνες.

Για όσους δεν είναι γνώστες της μόδας και κρίνουν καθαρά από το πόσο εντυπωσιακή είναι η εξωτερική εμφάνιση, η Όλγα Ντάλλα μοιάζει να είναι ήδη νικήτρια.

Στο GNTM όμως είναι γνωστό πως δεν είναι μόνο η ομορφιά εκείνγη που μετράει. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για να στεφθεί μία διαγωνιζόμενη νέα βασίλισσα της πασαρέλας.

Σε μία από τις τελευταίες δοκιμασίες πάντως, η εντυπωσιακή ξανθιά… παρασύρθηκε και η κάμερα «έπιασε» όσα δεν έπρεπε!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags