Facebook Pixel Sportdog.gr | Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα
Life
| 2021-12-22 07:16:00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Sportdog Team
Χριστουγεννιάτικη γιορτή τέχνης από το «The Art Dose» στη Γλυφάδα

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με έντονη την παρουσία της τέχνης διοργάνωσε το «The Art Dose» στη Γλυφάδα την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου.

Η βραδιά είχε την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου, η οποία έδωσε την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να επιλέξει μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art dose». Δώρα στο πνεύμα των γιορτών, αλλά και με διαχρονική διάθεση, που μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή στον χώρο μας, για να δείξετε στους αγαπημένους σας την αγάπη και τη σκέψη σας.

Ήταν ένα γιορτινό κάλεσμα με πολύ μουσική που επέλεξε o dj της βραδιάς, με γευστικούς πειρασμούς, γλυκές δημιουργίες, ζεστό κρασί και cocktails και έτσι καλωσορίσαμε τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου χρόνου. Μια απόλυτα γιορτινή απόδραση με την οποία είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε και πάλι κοντά και να θυμηθούμε τη συνύπαρξη, με οδηγό την τέχνη, που χάρηκαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν.

Τα μοναδικά art gifts δημιουργήθηκαν από σημαντικούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε εδώ όλη την περίοδο των γιορτών μοναδικά δώρα που φέρουν την υπογραφή των: 2Fast Aiiroh, Alain Mimouni, Benjamin Spark, Caroline de Souza, Cédric Bouteiller, Ghost Art, Hawini, Mr. Brainwash, Richard Orlinski, Στάθη Αλεξόπουλου, Αντώνη Καστρινάκη, Ανδρέα Ψαράκοu, κ.ά.

Η γιορτή διοργανώθηκε με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall

τηλ. 2109680505

www.theartdose.com

[email protected] [email protected]

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags