Facebook Pixel Survivor: Πλάνο... κόλαση του σκηνοθέτη στην παραλία του Survivor - Η "αντίπαλος" της Ναυσικάς στο νησί (Vid)
Life
| 2021-12-31 09:20:00

Πλάνο... κόλαση του σκηνοθέτη στην παραλία του Survivor - Η "αντίπαλος" της Ναυσικάς στο νησί (Vid)

Sportdog Team
Πλάνο... κόλαση του σκηνοθέτη στην παραλία του Survivor - Η "αντίπαλος" της Ναυσικάς στο νησί (Vid)

Από νωρίς στο νέο Survivor οι παίκτριες κλέβουν για... πλάκα την παράσταση με τα κορμιά τους και τα πλάνα με καυτά μαγιό που προσφέρουν στο κοινό.

Στο φετινό Survivor έχει γίνει πολύ… δυνατό casting και τα κορίτσια που βρίσκονται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους.

Μέχρι να βάλει και κρύο άλλωστε, ο σκηνοθέτης θα έχει την ευκαιρία να τραβήξει κάποια… ιδιαίτερα πλάνα.

Για την ώρα, αυτή που έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από τους Διάσημους, όμως έχει βρει μία... δυνατή αντίπαλο. Ο λόγος για την Παρασκευή Σταματοπούλου από τους Μαχητές!

Είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών. Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού; Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Αν κερδίσει το έπαθλο θα επενδύσει στο καινούργιο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.

Δείτε το εντυπωσιακό κορμί και στο βίνεο το σούπερ σέξι πλάνο της:

 

 

Επιστροφή ΒΟΜΒΑ στο Survivor - Στο αεροπλάνο γνωστό μοντέλο/παρουσιάστρια - Κορυφαία παίκτρια!

 

Αυτή η επιστροφή θα προκαλέσει σάλο και αναμένεται μάλιστα να ανεβάσει και τα νούμερα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο Ατζούν πάντα κρατάει μερικούς άσσους στο μανίκι για να βοηθήσει το ριάλιτι του και αυτή την φορά κρατάει ίσως τον κορυφαίο.

 

Σύμφωνα με το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας, η καλύτερη παίκτρια που πέρασε πέρυσι απο το Survivor αναμένεται να επιστρέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο και να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά έρχεται για να μείνει!

 

Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε, δεν μιλάμε ούτε για Μαριαλένα, ούτε για Καρολίνα, δεν μιλάμε για καμιά απο αυτές που τελειώσανε το Survivor πέρυσι, αλλά για εκείνη που το ξεκίνησε και μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό απο την αρχή!

 

Φυσικά μιλάμε για την μια και μοναδική, την πανέμορφη και αξεπέραστη Κάτια Ταραμπάνκο η οποία είναι με το ένα πόδι στο αεροδρόμιο έτοιμη για να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

 

 

 

 

 

 

Την διαρροή την γνωρίζουμε εδώ και μέρες, την επιβεβαίωσε όμως και ο Θοδωρής Ρακιτζής στην εκπομπή που κάνει στο Youtube και σίγουρα το όνομα της αλλάζει τα δεδομένα, αφού η Κάτια Ταραμπάνκο μαζί με τον Γιωρίκα Πιλίδη, θα είναι η δύναμη των Διασήμων για τον φετινό πέμπτο κύκλο!

 

Για την ιστορία και μόνο το μοντέλο απο την Ουκρανία που φέτος έκανε και την προσπάθεια της ως ηθοποιός στην ταινία Bachelor 4 και αναμένεται να βρει στον Άγιο Δομίνικο τον Θανάση Βισκαδουράκη (ελπίζουμε να τον προλάβει), επιστρέφει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στην μέση απο την περσινή χρονιά, όπου ένα από αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο δεν της είχε επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι.

 

Η επιστροφή της υπολογίζεται ότι θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου, για να συναγωνιστεί τις Άγριες Μέλισσες και φυσικά τον μεγάλο αντίπαλο το MasterChef 6.

 

Σίγουρα θα μιλάμε για επιστροφή ΒΟΜΒΑ!

 


Πηγή: tvfreaks.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags