Facebook Pixel Πόπη Τσαπανίδου: Σέξι και στα 54 της - Εντυπωσίασε στο δρόμο με τη μίνι δερμάτινη φούστα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-16 09:40:00

Η Πόπη Τσαπανίδου σέξι και στα 54 της - Εντυπωσίασε στο δρόμο με τη μίνι δερμάτινη φούστα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η Πόπη Τσαπανίδου σέξι και στα 54 της - Εντυπωσίασε στο δρόμο με τη μίνι δερμάτινη φούστα (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια του OPEN μπορεί να έχει γίνει τυπικά γιαγιά, αφού έχει και εγγόνι, ωστόσο παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα!

Η Πόπη Τσαπανίδου μεγαλώνει και ωριμάζει σαν το καλό κρασί! Η καταξιωμένη δημοσιογράφος προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά διατηρώντας μια καλλίγραμμη σιλουέτα.

Σε ένα μήνα θα γίνει 55 χρονών και είναι στα καλύτερά της. Κάνει τη δουλειά που της αρέσει, έχει αποκτήσει τρεις κόρες και πρόσφατα έγινε και γιαγιά! Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων φεύγοντας από το ραδιοφωνικό σταθμό Μουσικός 98.6 όπου κάνει εκπομπή. Φορώντας μίνι φούστα, με πουλόβερ και δερμάτινο σακάκι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ ήταν μια κούκλα.

 

«Είναι πολλές οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά και είμαι ανάμεσά τους. Δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλη πρόκληση να τα καταφέρεις. Μια πολύ μεγάλη ευθύνη με αρκετό άγχος. Όμως, όταν βλέπεις ότι τα παιδιά σου να ανεξαρτητοποιούνται πλήρως και να γίνονται ολοκληρωμένοι ενήλικες, εκεί νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει.

 

Και οι τρεις τους είναι αυτόνομες γυναίκες. Έφτιαξαν τη ζωή τους και έκαναν τις επιλογές τους. Πλέον είμαι η μαμά, όπως είναι η δική μου μαμά για εμένα. Εκεί τελειώνει ο ρόλος μου. Δεν υπάρχει πλέον επίβλεψη, υπάρχει το ενδιαφέρον», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.

Πηγή: Epressonews.gr

ΕΠΟΣ στο OPEN με τον Αντιναύαρχο και το... σαρδάμ - "Ναύαρχε, Τσα-πανίδου είπαμε"! (ΒΙΝΤΕΟ)

>Απηύδησε και η παρουσιάστρια τι να κάνει πια, τη μία δεν ήξεραν το όνομα της, την άλλη την έλεγε «Τσοπανίδου», στο τέλος του είπε: «Είναι Τσαπανίδου επειδή για ένα όνομα και μια καρέκλα ζούμε στη ζωή λέω να τo προασπιστώ!».

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου και τον αντιναύαρχο ε.α. Ιωάννη Εγκολφόπουλο ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτε να θυμηθεί ή να μάθει το όνομά της στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Open. Πάντως η ανκοργούμαν το αντιμετώπισε με χιούμορ. Σε γενικές γραμμές…

Δείτε το απόσπασμα από το 2:50 και μετά και από το 10:30 και μετά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags