Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Ο... ψεύτης του Ρουκ Ζουκ - Φλέρταρε μπροστά στη Μακρυπούλια ενώ είχε κοπέλα - "Παντόφλα"! (Vid)
Life
| 2022-03-17 09:41:00

Ο... απατεώνας του Ρουκ Ζουκ - Φλέρταρε μπροστά στη Μακρυπούλια ενώ είχε κοπέλα - "Παντόφλα" (Vid)

Sportdog Team
Ο... απατεώνας του Ρουκ Ζουκ - Φλέρταρε μπροστά στη Μακρυπούλια ενώ είχε κοπέλα - "Παντόφλα" (Vid)

Δεν άντεξε άλλο η παρουσιάστρια και φώναξε στους φίλους του να τον... μαζέψουν, καθώς κοίταζε συνέχεια τα κορίτσια στην αντίπαλη ομάδα...

Στο επεισόδιο 122 του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε μια νέα ομάδα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριας, "ΤικΤοκερς"!

Ένα μέλος της όμως έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας και η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να μάθει περισσότερα, ωστόσο οι ερωτήσεις της... έβγαλαν είδηση.

Ο Ιάσωνας λοιπόν, προπονητής τένις, ενώ στην αρχή είπε στην παρουσιάστρια ότι είναι ελεύθερος, αποδείχθηκε στην συνέχεια ότι έχει κοπέλα και μάλιστα αναφώνησε πως "θα φάμε παντόφλα"!

Μάλιστα, επειδή δεν σταματούσε να μιλάει στα κορίτσια της αντίπαλης ομάδας, η Ζέτα ζήτσε από τους φίλους του να τον... μαζέψουν γιατί θα ξύλο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
 

 

"Πάγωσε" η Ζέτα Μακρυπούλια με την ακατάλληλη περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ - "Του έπιασε το…" (Vid)

Στο επεισόδιο 120 του Ρουκ Ζουκ γνωρίσαμε δύο νέες, πάρα πολύ καλές ομάδες, οι οποίες φάνηκαν από την αρχή έτοιμες για όλα!

Κυριολεκτικά όμως, καθώς στην περιγραφή της λέξης «πουλί», φλέρταραν με το… μπιπ και έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αρχικά ξεκίνησαν με αναφοράς σε διάφορα ζώα, όμως κατέληξαν να συζητούν για ερωτικές πράξεις και τα γεννητικά όργανα των ανδρών!

Δείτε το βίντεο…

 

Ατάκα ΕΠΟΣ από παίκτρια του Ρουκ Ζουκ: Η χώρα με τους μεγάλους κ@λους - Άφωνη η Ζέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες του φετινού Ρουκ Ζουκ δίνουν μεγάλη προσπάθεια για να γίνονται viral!

Στο επεισόδιο 102 του παιχνιδιού, μια από τις λέξεις που κλήθηκαν να περιγράψουν οι παίκτες της μιας ομάδας ήταν η «Βραζιλία» και πήγε όπως περίπου φαντάζεστε με την Ζέτα Μακρυπούλια να γουρλώνει πάλι τα μάτια της με αυτό που άκουσε...

Η πρώτη περιγραφή ήταν «για τη χώρα με τους μεγάλους κώλους» και η δεύτερη για το «όχι στρινγκ, το άλλο»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags