Facebook Pixel Big Brother: Αγνώριστη η Σαμάνθα του Big Brother - Πέταξε τα ράστα και έγινε ξανθιά κουκλάρα - Πάει GNTM (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-04-03 08:38:00

Αγνώριστη η Σαμάνθα του Big Brother - Πέταξε τα ράστα και έγινε ξανθιά κουκλάρα - Πάει GNTM (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αγνώριστη η Σαμάνθα του Big Brother - Πέταξε τα ράστα και έγινε ξανθιά κουκλάρα - Πάει GNTM (ΦΩΤΟ)

Θυμάσαι τη Σαμάνθα Μίσοβιτς; Πώς είναι σήμερα η παίκτρια του ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ...

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς είναι η 18χρονη παίκτρια με καταγωγή από τη Σερβία μεγαλωμένη στην Κρήτη που πήρε μέρος στο ριάλιτι του μεγάλου αδερφού της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, στον δεύτερο κύκλο του Big Brother της νέας εποχής!

Η Σαμάνθα ήταν από τις πρώτες υποψήφιες προς αποχώρηση και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από το σπίτι του μεγάλου αδερφού, αλλά συνέβη μία ανατροπή.

Ο Ισίδωρος Δούνιας, ο παίκτης που η παραγωγή δεν είχε εμφανίσει την πρώτη εβδομάδα στο big brother και έμεινε στο κρυφό δωμάτιο και παρακολουθούσε τους συγκατοίκους είχε το δικαίωμα να εξαιρέσει έναν από τους υποψηφίους προς αποχώρηση. Εξαίρεσε τη Σαμάνθα, αυτή παρέμεινε και κατάφερε να γίνει κάπως περισσότερο γνωστή καθώς προχωρούσε το ριάλιτι.

Η Σαμάνθα θέλει να γίνει είτε στρατιωτικός, ή μοντέλο! Για στρατιωτικούς στη χώρα της το σκέφτεται, για μοντέλο το προσπαθεί εδώ.

Για το λόγο αυτό πηγαίνει τους διαγωνισμούς ομορφιάς και διεκδικεί κάποιον τίτλο. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει το αναπληρωματική Μις Πελοπόννησος!

Παράλληλα προσπαθεί μέσα από το Instagram να κάνει κάποιες δουλειές όμως ο αριθμός των followers που έχει, αλλά και το προφίλ που έδειξε όσο βρισκόταν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού δεν της επιτρέπει να ταυτιστούν εταιρείες με αυτήν ως influencer!

Το GNTM ο επόμενος στόχος

Η Σαμάνθα έχει αλλάξει σε σχέση με αυτό το συνοφρυωμένο κορίτσι που ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Πλέον χαμογελάει και προσπαθεί να βρει πατήματα για να καταφέρει κάτι στο χώρο του modeling! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον περίγυρό της, το σκέφτεται και για το gntm , να δηλώσει συμμετοχή στο Next Top Model Ελλάδας του Star την επόμενη χρονιά

Πηγή: koolnews.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags