Facebook Pixel Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: "Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-04-06 11:52:00

"Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ξέφυγαν" τα πλάνα στο Survivor - Τα πέταξε όλα η Ναυσικά - Γυμνόστηθη στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή παίκτρια των Διάσημων στο ριάλιτι επιβίωσης... τρέλανε ξανά τον ανδρικό πληθυσμό!

Survivor:  Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η μεσογειακής ομορφιάς καλλονή, η οποία έχει αποκαλύψει ότι ασχολήθηκε τυχαία με τη μόδα, αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο…

Ο σκηνοθέτης λοιπόν στο επεισόδιο της Τρίτης είχε κέφια, χαρίζοντας στο κοινό "καυτά" κοντινά πλάνα στη Ναυσικά, η οποία πόζαρε topless στον φακό.

 

 Μεγάλη… καψούρα του Ατζούν - Η παρουσιάστρια που θέλει στο Survivor - Δύο μεγάλες προτάσεις (Vid)

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα σχετικά με το Survivor στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε πως και η ίδια είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει, την οποία όμως απέρριψε.

«Μου έχει γίνει δύο φορές πρόταση για να μπω στο Survivor, όμως εξήγησα ότι δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου, δεν μπορώ να κοιμάμαι στα σανίδια και να βρέχομαι. Δεν αντέχω τέτοιες κακουχίες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, έκανε κι ένα χιουμοριστικό σχόλιο κι ανέφερε έναν ακόμα λόγο, για τον οποίο δεν θα έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν μου βγει η ρίζα, τι θα κάνω; Έχω πολλά λευκά χρόνια τώρα. Από 20 ετών έχω λευκά. Θα το ζήταγα από την παραγωγή», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Το σίγουρο είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα επιστρέψει και του χρόνου με νέα πρόταση για να την πείσει και τα μηδενικά θα είναι πάρα πολλά!

 

Η… εκλεκτή του σκηνοθέτη στο Survivor - Κόλλημα με τα οπίσθιά της - Αποκαλυπτικά πλάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Στα τελευταία επεισόδια πάντως, το twitter... έχει πάρει φωτιά σχετικά με τα πλάνα της Σοφιάνας με μαγιό. Η κάμερα βρίσκεται συνεχώς κοντά της και φαίνεται πως ο σκηνοθέτης την έχει... ερωτευτεί.

Τυχεροί οι τηλεθεατές. Δείτε το γιατί!

 

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags