Facebook Pixel Survivor: Αναστάτωση στο Survivor - Topless η Βρισηίδα, της έβγαλε το μαγιό η Σοφιά - Σούπερ ζουμ η κάμερα!
Life
| 2022-04-12 09:20:00

Αναστάτωση στο Survivor - Topless η Βρισηίδα, της έβγαλε το μαγιό η Σοφιά - Σούπερ ζουμ η κάμερα!

Sportdog Team
Αναστάτωση στο Survivor - Topless η Βρισηίδα, της έβγαλε το μαγιό η Σοφιά - Σούπερ ζουμ η κάμερα!

Ο σκηνοθέτης δεν γινόταν να χάσει τη σκηνή των δύο κοριτσιών στην παραλία, ούτε και την ηλιοθεραπεία του εντυπωσιακού μοντέλου.
 

Στιγμές ηρεμίας αναζητούν οι παίκτες του Survivor, όταν δεν αγωνίζονται για λίγο φαγητό και όταν δεν τσακώνονται με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για να προκαλέσει… εντάσεις.

Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας η Βρισηίδα Ανδριώτου βρήκε λίγο χρόνο και μαζί με τη Σοφία Ανδρεάδου ξάπλωσαν στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο, η πρώτη μάλιστα βγάζοντας και το μαγιό της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Τεράστια ανατροπή στο Survivor - Εμφάνιση Ατζούν στο συμβούλιο για ανακοινώσεις - Άφωνοι οι παίκτες

Μπορεί τα έπαθλα φαγητού να χορταίνουν τους παίκτες του Survivor για την ώρα, όμως, μετά από τόσο καιρό ο νους και το σώμα διψούν για κάτι άλλο, μεγαλύτερο…

Και αυτό ο Ατζούν Ιλιτζαλί το ξέρει πολύ καλά, μετά από τόσα επιτυχημένα Survivor.

Έτσι δεν θα αφήσει ούτε τους φετινούς παίκτες παραπονεμένους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, τις επόμενες μέρες το πολύ μέχρι αρχές του άλλου μήνα θα αρχίζει να μοιράζει τα μεγάλα έπαθλα.

Θα τους έχει και το φαγητό τους. Άλλωστε κάπως πρέπει να παίρνουν δυνάμεις. Μάλιστα, η ομάδα που θα κερδίζει θα ταξιδέψει σε Μαϊάμι, Μπαχάμες και άλλα μέρη κοντινά στην Δομινικανή Δημοκρατία!

Κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα το Survivor - Νέος... Τζέιμς στο παιχνίδι - Άμεση συνάντηση με Ατζούν

Όσο πλησιάζουμε στην ένωση θα πέφτουν κορμιά.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα εντυπωσιακά, αλλά το ενδιαφέρον μας πηγαίνει σε πολύ φρέσκες εξελίξεις που δημιουργούν εντάσεις μεταξύ παιχτών και παραγωγής.

Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και ο Ατζούν θα έχει δύσκολο έργο να ισορροπήσει τα πράγματα στο νησί.

Ας τα δούμε ποιο αναλυτικά.

Είδαμε τους 4 νέους παίχτες που μπήκαν και ήταν έκπληξη για όλους. Αλλά για τους περισσότερους παίχτες του νησιού ήταν αρνητική έκπληξη.

Ξαφνικά βλέπουν ότι μετά από τρεις μήνες και τόσες αποχωρήσεις το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκινάει από την αρχή.

Ξέρεις τι είναι να έχεις περάσει τόση μεγάλη πείνα, τρομερές κακουχίες και άθλιες συνθήκες επιβίωσης, και πάνω που στρώνουν τα πράγματα να μπαίνουν οι νέοι πολύ καλά διαβασμένοι αι προπονημένοι, και φυσικά σε πολύ καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.

Εκεί  που είχαν αρχίσει να βλέπουν φως στο τούνελ ξαφνικά ξανά από την αρχή.

Οι παίχτες δεν είναι χαζοί και έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι πηγαίνει σε μεγαλύτερη διάρκεια, και αρκετοί δεν το θέλουν καθόλου.

Ήρθαν άμεσα σε επαφή με την παραγωγή και είπαν ξεκάθαρα δεν πρόκειται να δεχτούν παράταση του χρόνου για το ριάλιτι. Επίσης εξέφρασαν έντονα παράπονα για την αδικία που έχουν οι παλαιοί παίχτες σε σχέση με τους αρκετούς νέους που μπήκαν τελευταία.

Μια αντίστοιχη κατάσταση είχαμε ζήσει και πέρσι με το αντάρτικο του Ατζούν που τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πολύ ψυχρή και αρνητική συμπεριφορά των παλαιών παιχτών στους νέους.

Οι παίχτες που συναντήθηκαν με την παραγωγή ήταν ξεκάθαροι ότι δεν θα δεχτούν παράταση του παιχνιδιού επιβίωσης. Αν το τραβήξει χρονικά το παιχνίδι ο Τούρκος παραγωγός,(γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει προς τα εκεί πηγαίνει)  οι παίχτες είπαν ότι θα το πάνε δικαστικώς το θέμα, και θα έχουμε μαζικές αποχωρήσεις.

Το θέμα είναι υπαρκτό και αρκετά σοβαρό και μεταξύ μας οι παίχτες έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Πολύ σύντομα θα έχουμε τις νεότερες εξελίξεις.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags