Facebook Pixel Sportdog.gr | Χώρισε πασίγνωστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή πριν τον γάμο και πλέον κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!
Life
| 2022-04-15 14:52:00

Χώρισε πασίγνωστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή πριν τον γάμο και πλέον κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!

Χώρισε πασίγνωστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή πριν τον γάμο και πλέον κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!

Ο έρωτας με έρωτα περνάει για την εντυπωσιακή τραγουδίστρια...

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η όμορφη τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα, περίπου επτά μήνες μετά τον χωρισμό από τον αρραβωνιαστικό της, τον πρώην ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, με τον οποίο συγκατοικούσαν κιόλας από τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Χρήστος Βαρδάλος είναι ο νέος σύντροφος της ερμηνεύτριας. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό, ενώ αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον συνάδελφό της Θοδωρή Φέρρη. Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε επιτυχημένη κίνηση του τραγουδιστή. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση της τραγουδίστριας και του μάνατζερ υπήρξε αμοιβαία

έλξη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι δύο τους δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή και επιθυμούν να δώσουν χρόνο στη σχέση τους για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Να θυμίσουμε πως η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος προγραμμάτιζαν να παντρευτούν στις 21 Αυγούστου 2021 στη Σκιάθο, κι ενώ όλα ήταν σχεδόν έτοιμα τα σχέδια ανατράπηκαν και το ζευγάρι χώρισε μία εβδομάδα πριν από το μυστήριο.

Πηγή: espressonews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags