Facebook Pixel Ζευγάρι με τραγουδίστρια ο Μπόγρης - "Κολλητή" της Έλλης Κοκκίνου!
Life
| 2022-04-18 09:20:00

Ζευγάρι με πασίγνωστη τραγουδίστρια ο Γιώργος Μπόγρης - "Κολλητή" της Έλλης Κοκκίνου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ζευγάρι με πασίγνωστη τραγουδίστρια ο Γιώργος Μπόγρης - "Κολλητή" της Έλλης Κοκκίνου! (ΦΩΤΟ)

Ο μπασκεμπολίστας δεν αφήνει τις... πίστες της, καθώς μετά το μπάσκετ, η δεύτερη αγάπη του φαίνεται πως είναι το τραγούδι.

Η Στελλα Καλλή και ο Γιώργος Μπόγρης είναι το νέο ζευγάρι της showbiz!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews η γνωστή τραγουδίστρια και ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και μετρούν περισσότερο από 5 μήνες σχέσης. Το ζευγάρι δεν έχει προδώσει τον έρωτά του στα social media, ούτε σε κοσμικές εμφανίσεις. Ωστόσο, το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει πως οι δυο τους ετοιμάζονται να περάσουν μαζί το Πάσχα.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας που σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας φαίνεται πως έχει αδυναμία στο τραγούδι. Στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι για περίπου 7 χρόνια με την Έλλη Κοκκίνου.

Με την Έλλη Κοκκίνου είχε χωρίσει το 2017 και τότε άνθρωπος από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα είχε αναφέρει στο DownTown πως έπρεπε να αφιερωθεί στο αγώνισμά του.

Από το περιβάλλον της Έλλης Κοκκίνου τόνιζαν ότι τριγμούς στη σχέση είχε δημιουργήσει η απόσταση. «Όταν σε μια σχέση μπαίνουν στην μέση πείσματα και εγωισμοί, το τέλος είναι αναμενόμενο. Ο Γιώργος δεν συγχώρεσε στην Έλλη το γεγονός ότι την φετινή χρονιά δεν τον επισκέφθηκε ούτε μια φορά στην Ισπανία, όπου αγωνιζόταν. Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν τόσο αυξημένες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις που δεν είχε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όλοι της λέγαμε ότι θα της κάνει καλό να πάρουν μία απόσταση μεταξύ τους γιατί ήταν πολλά χρόνια μαζί και η σχέση είχε αρχίσει να φθίνει», ανέφεραν τότε.

Να θυμίσουμε, ότι η Έλλη Κοκκίνου και η Στέλλα Καλλή στο παρελθόν έκαναν πολλή παρέα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί σε σχήμα μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη πίσω στο 2013. Το σχήμα είχε κατέβει σε λίγες ημέρες μετά από απόφαση του τραγουδιστή, ο οποίος είχε επικαλεστεί διαφωνία στη συνεργασία με τον επιχειρηματία.


Δείτε φωτογραφίες της Στέλλας Καλλή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags