Facebook Pixel Survivor: Σάλος με "αποκαλυπτική" ΦΩΤΟ Κουρκούλη από Survivor - "Ξέχασε" την Κελεκίδου με αυτό... το string!
Life
| 2022-04-19 08:10:00

Σάλος με "αποκαλυπτική" ΦΩΤΟ Κουρκούλη από Survivor - "Ξέχασε" την Κελεκίδου με αυτό... το string!

Sportdog Team
Σάλος με "αποκαλυπτική" ΦΩΤΟ Κουρκούλη από Survivor - "Ξέχασε" την Κελεκίδου με αυτό... το string!

Τα οπίσθια ποιας γυναίκας φωτογράφισε και τι έγραψε στο instagram ο διάσημος τραγουδιστής; Ποια η απάντηση της γυναικάς του από την Αθήνα;

Το άββατο παρακολουθήσαμε στο Survivor την ένωση των δύο ομάδων. Αρχικά όλοι οι παίκτες πλύθηκαν, ντύθηκαν, στολίστηκαν και έγιναν πιο λαμπεροί από ποτέ. Στη συνέχεια απόλαυσαν ένα πεντανόστιμο και πλούσιο γεύμα με την υπογραφή του Aλέξανδρου Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο και ετοίμασε για τους παίκτες τα πιο όμορφα και λαχταριστά πιάτα.

Αμέσως μετά, έγινε ο διαγωνισμός τραγουδιού καραόκε ανάμεσα σε όλους τους παίκτες. Μάλιστα το σήμα έναρξης του διαγωνισμού έδωσε η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού, η Νικολέτα Μαυρίδη!

Όλοι τραγούδησαν και βαθμολογήθηκαν από τους συμπαίκτες τους με νικητή να αναδεικνύεται ο Σπύρος Μαρτίκας που τραγούδησε το κομμάτι Bella Ciao και συγκέντρωσε 152 βαθμούς. Το πάρτι ολοκληρώθηκε με τον μοναδικό Νίκο Κουρκούλη που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να διασκεδάσει τους Survivors με τα ξεσηκωτικά τραγούδια του.

 

 

Ο γνωστός τραγουδιστής πάντως είχε αποκαλύψει την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο τις προηγούμενες ημέρες με διαδοχικές αναρτήσεις, σε μία εκ των οποίων όμως το... παράκανε, καθώς ανέβασε τα οπίσθια κάποιας γυναίκας, προφανώς από την παραγωγή, με ανάλογο σχόλιο. Ιδού:



 

Έφυγε για το Survivor η Κελεκίδου!

Την παρουσία του συζύγου της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίστηκε στο Survivor και "απογείωσε" το πάρτι της ένωσης, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του και διασκεδάζοντας τους παίκτες και τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου, η Κέλλυ Κελεκίδου προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τρολάροντάς τον.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στις οποίες φοράει ένα πορτοκαλί φόρεμα, μαντήλι στο κεφάλι και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ ποζάρει σαν μοιραία γυναίκα άλλης εποχής στη μέση του δρόμου.

"Ταξί, ταξί, Άγιο Δομήνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ…", έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια και τα σχόλια "έπεσαν" βροχή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags