Facebook Pixel Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Εμφανίστηκε μετά από μήνες μαζί με Σαντικάι - Φήμες ότι... (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-05-03 07:55:00

Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Εμφανίστηκε μετά από μήνες μαζί με Σαντικάι - Φήμες ότι... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Εμφανίστηκε μετά από μήνες μαζί με Σαντικάι - Φήμες ότι... (ΦΩΤΟ)

Ξεχάστε το ξανθό μαλλί και την εντυπωσιακή σιλουέτα της. Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μετά από «σιωπή» μηνών στα social media, εθεάθη ξανά μαζί με τον σύντροφό της...

Το τελευταίο διάστημα όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Λάουρα Νάργες είναι έγκυος και ότι ο σύντροφό της, Χρήστος Σαντικάϊ θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και μένουν μαζί. Μάλιστα, πριν γίνουν ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι. Όποτε οι δημοσιογράφοι τους ρωτούν για τη σχέση τους ο ένας μιλάει για τον άλλον με τρυφερά λόγια, λόγια αγάπης.

«Ο Χρήστος Σαντικάϊ είναι ο άντρας της ζωής μου – Θέλω πολλά παιδάκια»

Η Λαουρα πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον γάμο και στην δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο.

«Ο Χρήστος μου είπε τότε «το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;» και του απάντησα «ναι!»».

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Λάουρα Νάργες στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος. Μαζί της ήταν και ο Χρήστος Σαντικάϊ όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η αλήθεια είναι ότι στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε την κοιλιά της παρουσιάστρια να είναι λίγο φουσκωμένη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Λαουρα είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

 

Πηγή: Πηγή φωτογραφιών: papadakispress/NDP και iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags