Facebook Pixel Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι στο Κολωνάκι με θέα
Life
| 2022-05-06 07:39:00

Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου - Αγόρασε σπίτι με 1 εκατομμύριο ευρώ - Οι πρώτες φωτογραφίες!

Sportdog Team
Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου - Αγόρασε σπίτι με 1 εκατομμύριο ευρώ - Οι πρώτες φωτογραφίες!

Η πετυχημένη παρουσιάστρια έκανε μία μεγάλη επένδυση και μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Δημοσίευμα περιοδικού αποκαλύπτει και πόσο της κόστισε και τα χρήματα δεν είναι λίγα...

Μία νέα αρχή έχει κάνει στη ζωή της η Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει αφήσει στο παρελθόν, όσα την στεναχώρησαν και έχει κοιτάξει μπροστά. Η ίδια τον τελευταίο καιρό φέρεται να άλλαξε στέγη και να στεγάζει την ευτυχία της σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα, με μεγάλους χώρους, μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα. Μάλιστα, το σπίτι ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε εκεί η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

Η Κατερίνα Καινούργιου που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Παρίσι ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή που το είδε και περιμένει με ανυπομονησία να εγκατασταθεί και να απολαύσει την θαλπωρή του νέου της σπιτιού. Μέχρι τώρα έμενε στα βόρεια προάστια, και όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, το σπίτι της δεν είχε ωραία θέα και ήταν αρκετά σκοτεινό.

Η οικοδέσποινα της Super Κατερίνα της περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη περνούσε αρκετό καιρό στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν το σπίτι του πρώην συντρόφου της. Είναι μια περιοχή που της αρέσει πολύ και καλύπτει πολλές από τις ανάγκες της.

Εδώ και λίγο καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή της, την απόφασή της να αλλάξει σπίτι. Η παρουσιάστρια γυρίζει σελίδα στη ζωή της και μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της χώρου.

O χώρος φυσικά προς το παρόν είναι άδειος, ωστόσο είναι σίγουρο πως η παρουσιάστρια θα τον διακοσμήσει ανάλογα με το δικό της ιδιαίτερο στιλ.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είχε πει η ίδια στον αέρα της εκπομπής της κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Όσον αφορά το κόστος; Φτάνει το 1 εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού!

 

 

Αγνώριστη η Λάουρα Νάργες - Εμφανίστηκε μετά από μήνες μαζί με Σαντικάι - Φήμες ότι... (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο διάστημα όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Λάουρα Νάργες είναι έγκυος και ότι ο σύντροφό της, Χρήστος Σαντικάϊ θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και μένουν μαζί. Μάλιστα, πριν γίνουν ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι. Όποτε οι δημοσιογράφοι τους ρωτούν για τη σχέση τους ο ένας μιλάει για τον άλλον με τρυφερά λόγια, λόγια αγάπης.

«Ο Χρήστος Σαντικάϊ είναι ο άντρας της ζωής μου – Θέλω πολλά παιδάκια»

Η Λαουρα πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον γάμο και στην δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο.

«Ο Χρήστος μου είπε τότε «το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;» και του απάντησα «ναι!»».

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Λάουρα Νάργες στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος. Μαζί της ήταν και ο Χρήστος Σαντικάϊ όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η αλήθεια είναι ότι στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε την κοιλιά της παρουσιάστρια να είναι λίγο φουσκωμένη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Λαουρα είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

 

Πηγή: Πηγή φωτογραφιών: papadakispress/NDP και iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags