Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Φωτιά" στον τελικό του Κυπέλλου με Josephine - Με ποιον άσο του ΠΑΟ είχε σχέση; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 14:02:00

"Φωτιά" στον τελικό του Κυπέλλου με Josephine - Με ποιον άσο του ΠΑΟ είχε σχέση; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φωτιά" στον τελικό του Κυπέλλου με Josephine - Με ποιον άσο του ΠΑΟ είχε σχέση; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα εντυπωσιακό τελετουργικό, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η Josephine, θα ξεκινήσει η βραδιά του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει στις 20:00, όμως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν από τις 16:00 και θα υποδέχονται τους φιλάθλους, που θα δώσουν το παρών στο γήπεδο.

Από εκείνη την ώρα, θα υπάρχει πολλή μουσική από DJ, ενώ στην κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή θα βρεθεί και η Josephine για να τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες.

 



Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πάντως μόνο...άσχετη δεν είναι με το ποδόσφαιρο, καθώς πριν μερικά χρόνια υπήρχε έντονη φημολογία πως ήταν ζευγάρι με τον τότε παίκτη του Παναθηναϊκού Λαουτάρο Ρινάλντι, που... έπαιξε μπάλα μόνο εκτός γηπέδου!


 

Από εκεί και πέρα, δύο παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης, θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών, που έχει προσκληθεί από την Ε.Π.Ο. στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων, ενώ λίγο πριν τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα εκτελέσουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags