Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Το υπερπολυτελές σκάφος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου που κοστίζει μία περιουσία - Δείτε φωτογραφίες
Life
| 2022-05-23 08:08:00

Το υπερπολυτελές σκάφος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου που κοστίζει μία περιουσία - Δείτε φωτογραφίες

Sportdog Team
Το υπερπολυτελές σκάφος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου που κοστίζει μία περιουσία - Δείτε φωτογραφίες

Οι δύο παρουσιαστές κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνονται οι εκπομπές τους, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για ταξίδι με το σκάφος τους.

Κάθε καλοκαίρι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος γυρίζουν τα ελληνικά νησιά με ένα τεράστιο σκάφος που διαθέτει η οικογένεια.

Οι δύο παρουσιαστές κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνονται οι εκπομπές τους, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για ταξίδι με το σκάφος τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει ποζάρει πάνω στο σκάφος με «καυτά» μπικίνι και εντελώς αρετουσάριστη και έχει τραβήξει πολλά likes στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως έχουμε δει από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της, το σκάφος τους είναι πολύ μεγάλο, χωράει άνετα μια ολόκληρη οικογένεια και πρέπει να κοστίζει μία περιουσία!

Η οικογένεια κάνει κοντινές αλλά και μακρινές αποδράσεις με το σκάφος της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας.

Φωτογραφίες από το σκάφος του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου




Πηγή: enimerotiko.gr

Το παλάτι των Στεφανίδου - Ευαγγελάτου: Η βίλα έχει από πισίνα μέχρι… γήπεδο μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με την οικογένειά τους επιλέγουν για ολιγοήμερες διακοπές, να πηγαίνουν στο εξοχικό που διαθέτουν στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για μία βίλα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει μοιραστεί με τους followers της στο Instgram μερικά στιγμιότυπα από την ολόλευκη βίλα.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Η πολυτελής κατοικία στη Χαλκίδα

Συγκεκριμένα η ίδια μας είχε δείξει παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι, καθώς και την τεράστια πισίνα της, αλλά και το γήπεδο μπάσκετ που υπάρχει στον κήπο της κατοικίας.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που είχε μοιραστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: enimerotiko.gr

"Χάθηκε" από τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος - Χαμός στο twitter λόγω Ρούλας! (ΦΩΤΟ)

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ» που συνετέλεσε όσο λίγοι στην αποκάλυψη του διαφαινόμενου «εγκλήματος του αιώνα», στην Πάτρα, με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη σε 2,5 χρόνια, εδώ και δυο μέρες δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά του με την υπόθεση στην Πάτρα, μέσα από την εκπομπή LIVE NEWS, όλο αυτό το διάστημα από τα τέλη Γενάρη, με απανωτά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, χάρη στην ενδελεχή και επισταμένη έρευνα που είχε κάνει, δεν εμφανίστηκε ούτε την Πέμπτη ούτε Παρασκευή ούτε και τη Δευτέρα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φανατικοί θαυμαστές του να «ανησυχήσουν» και ορισμένοι να είναι μάλιστα… στα κάγκελα. Πάντως, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τα social media, δεν έχει... εξαφανιστεί, αλλά πλέον και μέχρι της επόμενης ενημέρωσης, θα εμφανίζεται μόνο στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

Ενδεικτικό το τι έγινε στο twitter με απανωτά tweets χρηστών για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags