Facebook Pixel Survivor: Η μεγάλη κατάρα του Survivor - Δεν γλίτωσε κανείς - Παππάς, Παπαδοπούλου, Νάργες, Γκότσης κ.α.!
Life
| 2022-05-23 09:20:00

Η μεγάλη κατάρα του Survivor - Δεν γλίτωσε κανείς - Παππάς, Παπαδοπούλου, Νάργες, Γκότσης κ.α.!

Sportdog Team
Η μεγάλη κατάρα του Survivor - Δεν γλίτωσε κανείς - Παππάς, Παπαδοπούλου, Νάργες, Γκότσης κ.α.!

Πώς και γιατί η ζωή συγκεκριμένων παικτών του ριάλιτι άλλαξε οριστικά, μετά από λίγους μήνες στον Άγιο Δομίνικο!
 

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από το στίβο μάχης του Survivor. Άλλοι μπήκαν παντρεμένοι, άλλοι χωρισμένοι.. Είναι και εκείνοι που πήγαν στον Άγιο Δομίνικο και ήταν σε σχέση και μετά χώρισαν. Έχουμε εννιά τέτοια παραδείγματα και πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά!

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης

Αρχικά στο Survivor το περσινό είχε μπει η Μαριαλένα. Τότε υπήρχαν φήμες ότι είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη. Λίγους μήνες μετά ο Αντζούν Ιλιτζαλί έριξε στο παιχνίδι επιβίωσης τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη. Με τον τελευταίο να είναι όπως ακουγόταν ζευγάρι με την Χριστίνα Κεφαλά. Μαριαλένα και Σάκης ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του Survivor και η επανασύνδεση ήταν γεγονός. Οι δυο τους χώρισαν από τους συντρόφους τους και είναι ζευγάρι μέχρι τώρα.

Αλέξης Παππάς

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός και μοντέλο κατόπιν έγινε και ο δεύτερος Bachelor. Όταν πήγε στον Άγιο Δομίνικο ήταν ζευγάρι με την Αλέσια Ντέμετζ. Όταν αποχώρησε πήγε να την βρει στο Ντουμπάι. Κατόπιν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Στο ρόλο του The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Αθηνά New York. Μετά από λίγες μέρες όμως χώρισαν. Το τελευταίο διάστημα φήμες λένε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ζευγάρι με την Άννα Ζένιου, αλλά η ίδια το διέψευσε λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

Μιχάλης Μουρούτσος

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν σε σχέση με την Λάουρα Νάργες όταν ετοίμασε τις βαλίτσες του και πήγε στο Survivor. Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο αθλητής του τάε κβοντο τράβηξε χωριστούς δρόμους από την ξανθιά παρουσιάστρια. Πλέον και οι δύο έχουν ξαναφτιάξει τη ζωή τους με νέους συντρόφους. Η Λάουρα Νάργες μάλιστα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Χρήστο Σαντικάι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη το 2017 που συμμετείχε στο Survivor. Μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, η «μπλουλντόζα» χώρισε με τον γνωστό επιχειρηματία. Τα τελευταία χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης μπήκε στην ομάδα των Μαχητών το 2018 όντας ζευγάρι επί πέντε χρόνια με την σύντροφό του Χριστίνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης που αναδείχθηκε και νικητής αποφάσισε να χωρίσει.

«Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social. Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ», είχε πει σε δήλωσή του.

Ελένη Χαμπέρη

Μία ακόμα παίκτρια που χώρισε μετά τον Άγιο Δομίνικο είναι η Ελένη Χαμπέρη και το είπε μόνη της:«Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας».

Χάρης Γιακουμάτος

Ο Χάρης Γιακουμάτος συμμετείχε στο Survivor του 2018. Δυο χρόνια μετά πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του, Μαρία Πανουσάκη με την οποία έχουν ένα γιο και ήταν τέσσερα χρόνια παντρεμένοι.

Παύλος Γαλακτερός

Ένας ακόμα που χώρισε μετά τη συμμετοχή του στο Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός. Μάλιστα χώρισε από την σύντροφό του Νεκταρία πέντε μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. «Παιδιά δε θέλω να σας κάνω να χαρείτε αλλά χώρισα. Γύρισα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση. Αλλάξανε πολλά. Έλειπα τέσσερις μήνες. Δεν έγινε κάτι αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει. Έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Δεν έχει social. Μεταξύ μας είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε χώρια, τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει», δήλωσε σε συνέντευξή του.

Κατερίνα Χαλικιά

Το 2018 συμμετείχε στο Survivor η Κατερίνα Χαλικιά. Η διεθνής μπασκετμπολίστρια ήταν ζευγάρι με τον Φώτη Γιαννιώτη.  «Με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως, έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή», δήλωσε η Κατερίνα Χαλικιά λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης.

Πηγή: sports365.gr

 

Μεγάλο spoiler για Survivor - Αυτός θα είναι ο νικητής - Τεράστια έκπληξη στον τελικό με μία γυναίκα

Χαμός γίνεται στο survivor τις τελευταίες εβδομάδες, με πολλές και απρόσμενες αποχωρήσεις! Κατσαούνης, Απόστολος, Ρουβάς και πρόσφατα Ναυσικά και Τάκης αποτελούν παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μέσα σε όλα αυτά, βάλτε και τη νέα μίξη των ομάδων που έφερε τα πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, τις οποίες έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Kingbet!

Survivor 2022 αποδόσεις

Το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει τις €100.000 δεν  έχει αλλάξει και ακούει στο όνομα Αρης Σοϊλέδης. Μπορεί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να υπέπεσε σε ένα σοβαρό παράπτωμα (μαζί με τον Ταλάντζεφ) με την επικοινωνία του με τον έξω κόσμο, ωστόσο αγωνιστικά, είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού survivor και αυτό το ξέρουν οι traders που τον προσφέρουν σε απόδοση 2.50!

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Γιώργος Ταλάντζεφ. Αυτή τη στιγμή, δείχνει ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Αρη Σοϊλέδη τόσο αγωνιστικά, όσο και στην πρόθεση ψήφου του κοινό.

Εξαιρετικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά και αγαπητός στο κοινό, ο «Τάλα» προσφέρεται σε απόδοση 4.50 για νικητής του φετινού Survivor!

Στην 3η θέση βρίσκουμε μια γυναίκα και όχι δεν είναι η Ασημίνα! Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της και οι στοιχηματικές εταιρίες πιστεύουν ότι δεν θα τη δούμε να αποχωρεί σύντομα. Η απόδοσή της για την κατάκτηση του φετινού… τροπαίου βρίσκεται στο 8.00!

Την πρώτη πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν η Ασημίνα Χατζηανδρέου (10.00) και Στάθης Σχίζας (12.00).

Πηγή: kingbet.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags