Facebook Pixel The Bachelor: Σάλος με φωτογραφία παίκτριας του "Bachelor" στο μπάνιο - "Αποκάλυψη" όταν σηκώθηκε το μπουρνούζι!
Life
| 2022-05-24 09:20:00

Σάλος με φωτογραφία παίκτριας του "Bachelor" στο μπάνιο - "Αποκάλυψη" όταν σηκώθηκε το μπουρνούζι!

Sportdog Team
Σάλος με φωτογραφία παίκτριας του "Bachelor" στο μπάνιο - "Αποκάλυψη" όταν σηκώθηκε το μπουρνούζι!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή ήταν κάπως απρόσεκτη με την πόζα και τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media...

Μίλα λιγότερο και πες περισσότερα είναι η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία από το μπάνιο με την οποία αποφάσισε να κάνει επανεμφάνιση στις δημοσιεύσεις του Instagram η Σία Βοσκανίδου!

Η Αναστασία Βοσκανίδου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο the bachelor του πρώτου κύκλου όταν και διεκδίκησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Προσπάθησε να μπει στο σπίτι του Next Top Model όμως κόπηκε εξαιτίας κάποιων αισθητικών επεμβάσεων που είχε κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της! Έτσι στράφηκε προς τη διεκδίκηση του μπάτσελορ!

Κατάφερε βέβαια από τη συμμετοχή της σε αυτό το ριάλιτι να κερδίσει αναγνωρισιμότητα και αρκετούς followers στο instagram.

Αν και θα μπορούσε να δουλεύει ως μοντέλο τελευταία έχει αλλάξει ρότα και ασχολείται με το τραγούδι. Έχει κάνει κάποιες συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες όπως για παράδειγμα το Θέμη Αδαμαντίδη και δεν έχει πρόβλημα να περάσει και από την επαρχία για το αγροτικό της στην πίστα!

Της αρέσει και το παλεύει. Από φωνή βέβαια κορμάρα

Η τελευταία της βέβαια φωτογραφία από το μπάνιο με την πετσέτα τυλιγμένη στα μαλλιά και το σώμα έφερε και κάποιες συζητήσεις για το αν τελικά φάνηκε αυτό που δεν έπρεπε.  Η απάντηση είναι φάνηκε αλλά υπήρχε εσώρουχο...

Πηγή: koolnews.gr

Σάλος με διάσημη Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι - Η... μεταμόρφωση και το ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ στο μπάνιο!

Η Κρίστυ Λυκοπούλου έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του antenna η Φάρμα.

Η όμορφη Σαλονικιά δεν έμεινε μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο ριάλιτι και γύρω στα τέλη Γενάρη του 2022 είχε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της αφού πέρασε ένα εγκεφαλικό!

Ξαφνικά μούδιασε στη μία πλευρά του προσώπου της, κάτι που δεν της είχε ξανασυμβεί και μοιράστηκε το γεγονός μέσα από τα social media. Κάλεσε ασθενοφόρο και ζήτησε να προσευχηθούν για αυτήν.

Τελικά ήταν κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου και νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ. Τελικά όλα πήγαν καλά!

 

Η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι από τη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών.

Όσο σπούδαζε υποκριτική, παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα της όμως την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική.

Από την ενασχόλησή της με τη γυμναστική η Κρίστυ έχει αποκτήσει ένα εντυπωσιακό σώμα το οποίο επιδεικνύει συχνά με φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το Instagram.

Οι φωτογραφίες της κερδίζουν χιλιάδες likes, ενώ οι ακόλουθοι μέρα με τη μέρα αυξάνονται .

Αν και η ίδια γλίτωσε το εγκεφαλικό Δεν ξέρω αν εμείς θα την παλέψουμε.

 

 

 

 

 

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags