Facebook Pixel Αθηνά Ωνάση: Χαμός με την Αθηνά Ωνάση και το "ερωτικό τρίγωνο" - Παράτησε τη γυναίκα του για τη χρυσή κληρονόμο!
Life
| 2022-05-26 08:10:00

Χαμός με την Αθηνά Ωνάση και το "ερωτικό τρίγωνο" - Παράτησε τη γυναίκα του για τη χρυσή κληρονόμο!

Sportdog Team
Χαμός με την Αθηνά Ωνάση και το "ερωτικό τρίγωνο" - Παράτησε τη γυναίκα του για τη χρυσή κληρονόμο!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της;

Τα τελευταία χρόνια η προσωπική ζωή της Αθηνάς Ωνάση έχει απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη αλλά και τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών. Το διαζύγιό της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο.

Αν και η ίδια έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, συζητούνται ακόμη. «Φωτιά» έχουν πάρει τα τελευταία 24ωρα, ξένα δημοσιεύματα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Ο λόγος για τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο η Αθηνά Ωνάση φημολογείται ότι έχει έρθει πολύ κοντά, από τότε που του πούλησε το άλογό της, Κορνέτο Κ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αυτές οι φήμες για το ενδεχόμενο οι δυο τους να είναι ζευγάρι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο παρελθόν, ξένα ρεπορτάζ ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να είναι η αιτία του χωρισμού του Ζόρζι με την Αναλίζα Τζιουντίνι, επιχειρηματία από τη βόρεια Ιταλία.

Τίποτε από όλα αυτά ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Η αφορμή που πυροδότησε τις φήμες, ήρθε όταν ο Ζόρζι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του Ιταλία και να μετοικίσει στην Ολλανδία, δίπλα στον μεγάλο προπονητή και πρώην Ολυμπιονίκη ιππασίας, Γιαν Τοπς.

Εκεί γνώρισε την Ελληνίδα επιχειρηματία, η οποία τότε αντιμετώπιζε το ταραχώδες διαζύγιό της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Όταν πήρε την απόφαση να πουλήσει το άλογο που λάτρευε ο πρώην σύζυγός της στον Αλμπέρτο Ζόρζι, απέκτησαν πιο στενή σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν χρόνο μαζί σε διάφορες δραστηριότητες.

Τι είχε πει για την σχέση του με την Αθηνά

Σε sites σκανδαλοθηρικού περιεχομένου είχε αναφερθεί ότι ο χωρισμός σου με τη γυναίκα σου Αναλίζα Τζιουντίνι οφείλεται στη -φημολογούμενη- σχέση σου με την Αθηνά. Τι απαντάς; Αληθεύουν οι φήμες;

«Κι εγώ το άκουσα αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογο της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια», ανέφερε στο Gala.

Πηγή: iciao.gr

Η άγνωστη και πανέμορφη αδερφή της Αθηνάς Ωνάση - Κυκλοφόρησαν προκλητικές φωτογραφίες!

Η Αθηνά Ωνάση είναι η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ.
Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η χρυσή κληρονόμος μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του Marienne Landhage και τα τρία ετεροθαλή της αδέρφια, Έρικ, Σαντρίν και Γιοχάνα.

Η 28χρονη αδελφή της Αθηνάς, Γιοχάνα, είναι πολύ ενεργή στα social media και όπως θα φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι μία κούκλα.

Παρά το γεγονός ότι εμφανισιακά δεν μοιάζουν καθόλου, η 28χρονη Γιοχάνα είχε αποκαλύψει ότι οι δυο τους ήταν πολύ δεμένες και αγαπημένες.
«Η Αθηνά είναι πιο ήρεμη και διακριτική από μένα γιατί είναι και υπήρξε πάντα πολύ περισσότερο εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Επίσης, έχει πραγματικό πάθος για την ιππασία, ένα άθλημα το οποίο αν θες να υπηρετήσεις σωστά απαιτεί σιδερένια πειθαρχία», είχε πει η
«Αυτή ήταν που ασχολούταν μαζί μου όταν αρρώσταινα και με πρόσεχε, και αυτή ήταν που μας έφτιαχνε απίστευτα γλυκά. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δίνει την προσοχή της στους συνανθρώπους της και είναι πολύ στοργική», έχει πει για την πάμπλουτη αδελφή της.

Η Γιοχάνα εδώ και περίπου τρία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Ελβετό επιχειρηματία Αλεξάντερ Μπονβίν, τον οποίο γνώρισε στο London School of Economics.

Η πραγματικά καυτή κόρη του Τιερί Ρουσέλ και της Γκάμπι Λάντχαγκε δημιούργησε μαζί με τον σύντροφο της την εφαρμογή που εδώ και καιρό σχεδίαζε και τους τελευταίους μήνες ασχολείται με το νέο της αυτό εγχείρημα.

Οι δυο τους έχουν ως έδρα το Λονδίνο, αλλά κάνουν διαρκώς ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή που δημιούργησε με τον σύντροφο της που έχει καταγωγή από τη Λωζάνη, αφορά την εξερεύνηση της κάθε πόλης και τον εντοπισμό καλών και «ψαγμένων» μαγαζιών για διασκέδαση, για φαγητό και ποτό.

Πηγή: περιοδικό Ciao

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags