Facebook Pixel Αννίτα Πάνια: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν
Life
| 2022-05-28 13:56:00

Αννίτα Πάνια: Οι άγνωστες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν - Σήκωσε τα πόδια και...

Sportdog Team
Αννίτα Πάνια: Οι άγνωστες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το παρελθόν - Σήκωσε τα πόδια και...

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εντυπωσιακό κορμί, αν και είναι ελάχιστες οι φορές που το έχει δείξει στον φακό!

Η τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια είναι από τις αγαπημένες του κοινού και αυτό αποδεικνύεται από τις σταθερά υψηλές επιδόσεις της στις μετρήσεις θεαματικότητας. Θεωρείται εναλλακτική και ανατρεπτική καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκπλήξει τους τηλεθεατές της με τις επιλογές της.

Μία τέτοια έκπληξη έρχεται από το παρελθόν της. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις διάσημες που αρέσκονται στις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις εντούτοις στην αρχή της καριέρας της είχε ποζάρει στον φακό με σαφώς πιο… παιχνιδιάρικη διάθεση.

Την εποχή που έκανε τα πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση, η Πάνια ήταν μία εντυπωσιακή νεαρή ξανθιά και μικροκαμωμένη κοπέλα, με καλλίγραμμο κορμί.

Ήταν λοιπόν λογικό να της προταθεί να κάνει διαφορετικού στυλ φωτογραφίσεις από αυτές που βλέπουμε σήμερα. Πράγματι, όπως προκύπτει από τις πόζες της, η Πάνια ήταν αδιαμφισβήτητα σέξι και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών της, ειδικά των ανδρών.

Τα τελευταία χρόνια η Πάνια έχει καθιερωθεί στον χώρο της τηλεόρασης. Αναμφίβολα, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον χώρο.

Πάντως, μερίδα του κοινού καθώς και των ΜΜΕ έχει εκφράσει επιφυλάξεις για ορισμένες από τις εκπομπές της 52χρονης παρουσιάστριας. Έχει ειπωθεί, για παράδειγμα, πως εκμεταλλεύτηκε κάποιους από τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν σε αυτές.

Η ίδια πάντως από την πλευρά της, υπογράμμισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα, είπε σχετικά: «Στις εκπομπές έρχονταν άνθρωποι που δεν είχαν τηλεοπτική θέση. Δεν έφερνα ποτέ κανέναν με το ζόρι. Δεν αισθάνομαι πως έχω κάνει κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο».

Και πρόσθεσε, αναφερόμενη στην καριέρα της: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως σκηνοθέτησα την καριέρα μου ή ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάζεις προς τα πίσω, βλέπεις πως έχουν περάσει 27 χρόνια και λες ‘αυτό τώρα πότε έγινε; χθες;’. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε».

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags