Facebook Pixel Love Island: Η πρώτη παίκτρια για το ελληνικό Power of Love - Ήταν και Big Brother, αγνώριστη σήμερα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-05-27 23:48:00

Η πρώτη παίκτρια για το ελληνικό Love Island - Ήταν και Big Brother, αγνώριστη σήμερα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η πρώτη παίκτρια για το ελληνικό Love Island - Ήταν και Big Brother, αγνώριστη σήμερα! (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το... ερωτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ και η πρώτη παίκτρια στο νησί θα είναι γνωστή και εντυπωσιακή.

Την Άννα Ελευθερίου τη γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια όταν πήρε μέρος στο Power Of Love το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου, το οποίο και κέρδισε!

Η Άννα Ελευθερίου κατάγεται από την Κύπρο και ο βασικός της στόχος μέσα από τη συμμετοχή της στα ριάλιτι της τηλεόρασης είναι να καταφέρει να γίνει γνωστή. Εν μέρει τα κατάφερε, γνωστή έγινε αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί ιδιαίτερα αγαπητή δεν ξέρουμε κατά πόσο έγινε!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά το Power Of Love και το Big Brother όπου συμμετείχε πέρσι η Άννα Ελευθερίου δέχτηκε πρόταση για ένα νέο ριάλιτι!

Αυτό είναι το love Island που έρχεται στον ΣΚΑΪ και είναι κάτι ανάμεσα στο Power Of Love και The Bachelor!

Η κρούση έγινε, η Άννα Ελευθερίου δεν φάνηκε ιδιαίτερα θετική κατά την πρώτη επαφή όμως θα γίνει και από κοντά συζήτηση καθώς υπάρχει το οικονομικό κίνητρο και από ότι ακούγεται στην πιάτσα είναι σημαντικό!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο έπαθλο αλλά και την αποζημίωση για τη συμμετοχή τους που θα λάβουν οι παίκτες και οι παίκτριες, τουλάχιστον όσοι είναι αναγνωρίσιμoi ή όσοι μπορούν να είναι δυνατοί στα παζάρια

 

 

<meta itemprop="description" content="Love It

 

Πηγή: koolnews.gr

Πανικός στην ελληνική τηλεόραση-Ο ΣΚΑΪ φέρνει...ροζ ριάλιτι αντί Big Brother - Πότε ξεκινάει, τι ώρα

«Κλείδωσε» το βασικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ που θα κυριαρχήσει στο πρόγραμμα του σταθμού στην prime time από το Φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη «Real Life», η «Silverline media» του Νίκου Κάλλη έχει δώσει τα χέρια με τον σταθμό για να προχωρήσει η παραγωγή του «Love Island», που συνδυάζει τον εξωτικό «αέρα» του «Survivor» με στοιχεία dating.

Οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μία βίλα, ενώ καλούνται να ιαλέξουν τον πάιτη που θα αοτελέσει το ζευάρι τους την πρώτη μέρα. Όποιος παραμένει single μετά το «ζευγάρωμα» των παικτών, αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί, αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής δύναμης για να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι. 

Ο σχεδιασμός είναι το «Love Island» να καλύψει το αντίστοιχο slot του «Big Brother», δηλαδή το 23.00-01.00. 

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags