Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Τατιάνα Στεφανίδου: Πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από τη βίλα Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου - Θυμίζει... παλάτι
Life
| 2022-05-27 23:50:00

Πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από τη βίλα Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου - Θυμίζει... παλάτι

Sportdog Team
Πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από τη βίλα Τατιάνας Στεφανίδου-Νίκου Ευαγγελάτου - Θυμίζει... παλάτι

Μαύρη κουζίνα, έπιπλα αντίκες, παντού ταπετσαρίες! Δεν θυμίζει σε τίποτα ένα απλό, καθημερινό σπίτι. Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι έχουν γούστο...

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια με τα δύο παιδιά τους, Λυδία και Νικόλα, ενώ μένουν σ’ ένα εντυπωσιακό τριώροφο σπίτι.

Η παρουσιάστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της.

Όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες, ενώ εντύπωση προκαλεί η κουζίνα σε μαύρο και άσπρο.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., καλύπτοντας στο έπακρον τις ανάγκες τους.

Στο σπίτι επικρατεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα, ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, ενώ ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου:

ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr

Το υπερπολυτελές σκάφος Ευαγγελάτου - Στεφανίδου που κοστίζει μία περιουσία - Δείτε φωτογραφίες

Κάθε καλοκαίρι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος γυρίζουν τα ελληνικά νησιά με ένα τεράστιο σκάφος που διαθέτει η οικογένεια.

Οι δύο παρουσιαστές κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνονται οι εκπομπές τους, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για ταξίδι με το σκάφος τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει ποζάρει πάνω στο σκάφος με «καυτά» μπικίνι και εντελώς αρετουσάριστη και έχει τραβήξει πολλά likes στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως έχουμε δει από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της, το σκάφος τους είναι πολύ μεγάλο, χωράει άνετα μια ολόκληρη οικογένεια και πρέπει να κοστίζει μία περιουσία!

Η οικογένεια κάνει κοντινές αλλά και μακρινές αποδράσεις με το σκάφος της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας.

Φωτογραφίες από το σκάφος του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου




Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags