Facebook Pixel Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η γυμνή φωτογραφία της Βρισηίδας στην παραλία - Γι' αυτό... πάει τελικό στο Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-06-03 09:20:00

Η γυμνή φωτογραφία της Βρισηίδας στην παραλία που... εξαφανίστηκε - Γι' αυτό πάει τελικό Survivor!

Sportdog Team
Η γυμνή φωτογραφία της Βρισηίδας στην παραλία που... εξαφανίστηκε - Γι' αυτό πάει τελικό Survivor!

Η παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης αποτελεί μία τεράστια έκπληξη, για άλλους ευχάριστη και για άλλους δυσάρεστη, όμως κανείς δεν διαφωνεί πως πρόκειται για μία από τις εντυπωσιακές γυναίκες που έχουμε δει στον Άγιο Δομίνικο!

Για πολλούς φανατικούς θαυμαστές του Survivor, ακόμα και για εμάς, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μας γέμιζε το μάτι όταν την είδαμε για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο και πολλοί πιστεύαμε ότι θα είναι απο τα πρώτα πρόσωπα που θα αποχωρούσαν απο το ριάλιτι.

Φυσικά η ίδια κατάφερε να μας διαψεύσει, αφού πλέον είναι παλιοσειρά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και όπως βλέπουμε μάλλον θα φτάσει και μέχρι και τα ατομικά αγωνίσματα.

Η Βρισηίδα πριν την είσοδο της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ξεσήκωνε τα πλήθη των θαυμαστών τους, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, όπου πραγματικά όποιος έμπαινε μέσα ξεχνούσε να βγεί.

Οι φωτογραφίες της και οι πόζες της, απο επαγγελματικές αλλά και προσωπικές της στιγμές ήταν πραγματικά το κάτι άλλο.

Ακόμα και στο Survivor όμως, η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει προσφέρει πολλές εντυπωσιακές στιγμές, ειδικά απο τις παραλίες του Άγιου Δομινίκου, όπου μάλιστα ο σκηνοθέτης του μας χάρισε μερικά απο τα καλύτερα πλάνα του.

Μπορεί να είναι φωνακλού και πολλές φορές εκνευριστική και παρά το οξύθυμο του χαρακτήρα της, η Βρισηίδα, παραμένει εντυπωσιακή!

Το σίγουρο είναι ότι όταν θα αποχωρήσει απο το Survivor , ο λογαριασμός της στο instagram θα αλλάξει επίπεδο, όπως πλέον θα κάνει και η ίδια, μιας και η δημοσιότητα που έχει κερδίσει είναι τεράστια.

Ειδικά όταν θα αρχίσει να αναρτεί και φωτογραφίες σαν την παρακάτω εκεί να δείτε τι έχει να γίνει μαζί της! Κόλαση….

 

Πηγή: tvfreaks.gr

Αναστάτωση στο Survivor - Topless η Βρισηίδα, της έβγαλε το μαγιό η Σοφιά - Σούπερ ζουμ η κάμερα!

Στιγμές ηρεμίας αναζητούν οι παίκτες του Survivor, όταν δεν αγωνίζονται για λίγο φαγητό και όταν δεν τσακώνονται με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για να προκαλέσει… εντάσεις.

Στο επεισόδιο λοιπόν της Δευτέρας η Βρισηίδα Ανδριώτου βρήκε λίγο χρόνο και μαζί με τη Σοφία Ανδρεάδου ξάπλωσαν στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο, η πρώτη μάλιστα βγάζοντας και το μαγιό της.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags