Facebook Pixel Έλενα Κρεμλίδου: Η στιγμή που φάνηκε live η θηλή της!
Life
| 2022-06-22 08:01:00

Γυμνή η θηλή τής Έλενας Κρεμλίδου live - Αυτό το βίντεο κανει τον γύρο του διαδικτύου - Κόλαση!

Sportdog Team
Γυμνή η θηλή τής Έλενας Κρεμλίδου live - Αυτό το βίντεο κανει τον γύρο του διαδικτύου - Κόλαση!

To βίντεο, οπως είναι φυσικό, έχει δεκάδες χιλιάδες προβολές στο youtube και συνεχίζει να παίρνει κι άλλες, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έγινε live σε εκπομπή στην τηλεόραση!

Έλενα Κρεμλίδου: Η στιγμή που φάνηκε live η θηλή της!

Αυτό το κορίτσι είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό και προφανώς δεν χρειάζεται έν τέτοιο βίντεο για να ασχοληθεί κάποιος μαζί της, δεδομένου ότι έχει όλα τα στοιχεία για να μαγνητίσει κάποιον.

Παρόλα αυτά το βίντεο υπάρχει...

Σεξ στο γήπεδο του μπάσκετ!

Η Έλενα Κρεμλίδου μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να μας εκπλήσσει με τα όσα λέει δημόσια για τα… ερωτικά της, όμως αυτή τη φορά μας άφησε άφωνους.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια Survivor λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από το κανάλι της στο youtube πως έχει κάνει σεξ με τον σύντροφό της σε γήπεδο μπάσκετ.

Κι αν δεν σας φτάνει αυτό, η πράξη έγινε… μέσα στη μπασκέτα. Διαβάστε την περιγραφή της για να καταλάβετε! «Είχα πάει στην Αμερική και ο σύντροφός μου είχε γήπεδο μπάσκετ. Δεν είναι κάτι περίεργο για την Αμερική, όλοι έχουν γήπεδο. Και είχε μία μπασκέτα που κατέβηκε και μπήκα μέσα στο δίχτυ, όχι ολόκληρη. Αυτό, εκεί το… κάναμε», είπε η Έλενα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags